Популярные новости

Последние новости

Опытные фермеры расскрыли, как сохранит осенний урожай: простое и эффективное средство

Ценовые качели на рынке овощей: как сэкономить деньги и не остаться голодным

Как хранить в квартире овощи: самые простые методы от опытных хозяек

Мошенники эксплуатируют горе украинцев: крадут деньги через фальшивые петиции о погибших

Счета за электроэнергию: в YASNO призвали оплачивать по-новому

Сырные косички из дрожжевого теста: быстрый и вкусный рецепт от "Мастер Шефа"

PUBG: Battlegrounds получит наследника: стали известны необычные механики шутера Project ARC

Недовольство нарастает: эксперты рассказали, кого демократы назовут виновным в случае поражения Камалы Харрис

Придется навестить ПФУ: кому из украинцев в 2025 году "остановят" выплаты

Пенсионеры получат доплату до конца года

В Сумах вражеский дрон попал в многоэтажку: в прокуратуре показали последствия

"ПриватБанк" блокирует счета даже украинских бойцов, оставляя их без денег: "Не могу никак понять, как"

Вера Брежнева заняла "должность" Верки Сердючки, только в купе: "Согласилась без раздумий..."

Как приготовить фриттату: сытный омлет с сыром и овощами

Командованию Сил теробороны дали новые полномочия: объяснение Минобороны

Ситний м'ясний рулет у лаваші: готуємо без проблем за півгодини

Поделиться сюжетом
Ситний м'ясний рулет у лаваші: готуємо без проблем за півгодини

У соціальній мережі фудблогер Наталія Жук розповіла, як зробити ситну закуску з лавашем.

Простота приготування та насичений смак роблять цей рецепт ідеальним вибором, коли потрібно швидко нагодувати сім'ю, якщо у вас не так багато вільного часу.

Інгредієнти:

  • 200 г твердого сиру
  • 300-400 г м'ясного фаршу (краще свинячого)
  • Сіль, чорний перець, сушений часник
  • 1 цибулина
  • 2 листа лаваша
  • 1 жовток + трохи молока
  • Кунжут для посипання

Приготування:

Почнемо із сиру. Натріть на великій тертці приблизно 180 г сиру. У мисці змішайте м'ясний фарш із сіллю, чорним перцем та сушеним часником для аромату. Цибулю очистіть і подрібніть, потім додайте до фаршу.

Розстеліть на столі перший лист лаваша. Посипте його натертим сиром, рівномірно розподіляючи по всій поверхні. Зверху накрийте другим листом лаваша. Тепер викладіть на другий шар м'ясний фарш, розрівнюючи його рівним шаром по всій площі листа.

Акуратно поверніть лаваш із начинкою у щільний рулет. Змішайте яєчний жовток з невеликою кількістю молока, щоб отримати однорідну суміш, і змастіть поверхню рулету.

За бажанням посипте рулет кунжутом. Для більш насиченого смаку посипте зверху трохи тертого сиру, але краще це зробити за 5-10 хвилин до завершення випікання.

Помістіть рулет на деко і відправте духовку в розігріту до 170 °C. Випікайте близько 30 хвилин.