Популярні новини

Останні новини

Як зберігати в квартирі овочі: найпростіші методи від досвідчених господинь

Шахраї експлуатують горе українців: крадуть гроші через фальшиві петиції про загиблих

Рахунки за електроенергію: у YASNO закликали оплачувати по-новому

Сирні косички з дріжджового тіста: швидкий та смачний рецепт від "Мастер Шефа"

PUBG: Battlegrounds отримає спадкоємця: стали відомі незвичайні механіки шутера Project ARC

Невдоволення наростає: експерти розповіли, кого демократи назвуть винним у разі поразки Камалы Харріс

Доведеться відвідати ПФУ: кому з українців у 2025 році "зупинять" виплати

Пенсіонери отримають доплату до кінця року

У Сумах ворожий дрон влучив у багатоповерхівку: у прокуратурі показали наслідки

"ПриватБанк" блокує рахунки навіть українських бійців, лишаючи їх без грошей: "Не можу ніяк зрозуміти, як"

Віра Брежнєва зайняла "посаду" Вєрки Сердючки, тільки в купе: "Погодилася без роздумів..."

Як приготувати фриттату: ситний омлет із сиром та овочами

Командуванню Сил тероборони дали нові повноваження: пояснення Міноборони

Неявка до ТЦК за повісткою: скільки разів можуть оштрафувати

Заявив про окупацію Донбасу: у Росії на викладача вузу завели справу

Ситний м'ясний рулет у лаваші: готуємо без проблем за півгодини

Поділитися сюжетом
Ситний м'ясний рулет у лаваші: готуємо без проблем за півгодини

У соціальній мережі фудблогер Наталія Жук розповіла, як зробити ситну закуску з лавашем.

Простота приготування та насичений смак роблять цей рецепт ідеальним вибором, коли потрібно швидко нагодувати сім'ю, якщо у вас не так багато вільного часу.

Інгредієнти:

  • 200 г твердого сиру
  • 300-400 г м'ясного фаршу (краще свинячого)
  • Сіль, чорний перець, сушений часник
  • 1 цибулина
  • 2 листа лаваша
  • 1 жовток + трохи молока
  • Кунжут для посипання

Приготування:

Почнемо із сиру. Натріть на великій тертці приблизно 180 г сиру. У мисці змішайте м'ясний фарш із сіллю, чорним перцем та сушеним часником для аромату. Цибулю очистіть і подрібніть, потім додайте до фаршу.

Розстеліть на столі перший лист лаваша. Посипте його натертим сиром, рівномірно розподіляючи по всій поверхні. Зверху накрийте другим листом лаваша. Тепер викладіть на другий шар м'ясний фарш, розрівнюючи його рівним шаром по всій площі листа.

Акуратно поверніть лаваш із начинкою у щільний рулет. Змішайте яєчний жовток з невеликою кількістю молока, щоб отримати однорідну суміш, і змастіть поверхню рулету.

За бажанням посипте рулет кунжутом. Для більш насиченого смаку посипте зверху трохи тертого сиру, але краще це зробити за 5-10 хвилин до завершення випікання.

Помістіть рулет на деко і відправте духовку в розігріту до 170 °C. Випікайте близько 30 хвилин.