Популярные новости

Последние новости

Как правильно хранить в квартире чеснок: узнайте лучшие способы хозяек

Домашняя курица в пикантном маринаде: секрет приготовления вкусного мяса

Опытные фермеры расскрыли, как сохранит осенний урожай: простое и эффективное средство

Ценовые качели на рынке овощей: как сэкономить деньги и не остаться голодным

Как хранить в квартире овощи: самые простые методы от опытных хозяек

Мошенники эксплуатируют горе украинцев: крадут деньги через фальшивые петиции о погибших

Счета за электроэнергию: в YASNO призвали оплачивать по-новому

Сырные косички из дрожжевого теста: быстрый и вкусный рецепт от "Мастер Шефа"

PUBG: Battlegrounds получит наследника: стали известны необычные механики шутера Project ARC

Недовольство нарастает: эксперты рассказали, кого демократы назовут виновным в случае поражения Камалы Харрис

Придется навестить ПФУ: кому из украинцев в 2025 году "остановят" выплаты

Пенсионеры получат доплату до конца года

В Сумах вражеский дрон попал в многоэтажку: в прокуратуре показали последствия

"ПриватБанк" блокирует счета даже украинских бойцов, оставляя их без денег: "Не могу никак понять, как"

Вера Брежнева заняла "должность" Верки Сердючки, только в купе: "Согласилась без раздумий..."

Сирні косички з дріжджового тіста: швидкий та смачний рецепт від "Мастер Шефа"

Поделиться сюжетом
Сирні косички з дріжджового тіста: швидкий та смачний рецепт від "Мастер Шефа"

Цього разу суддя проекту "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво на своїй сторінці у Instagram запропонував рецепт смачної випічки із сиром.

Ці апетитні кіски стануть чудовим вибором для любителів домашньої випічки та сирного смаку.

Інгредієнти для тесту:

  • 500 г борошна
  • 1 ст. сухих дріжджів або 25 г свіжих
  • 2 ст. цукру
  • 240 мл теплого молока
  • 2 яйця
  • 1 ч.л рік

Для начинки:

  • 120 г вершкового масла
  • кілька гілочок свіжого базиліка
  • 2 зубчики часнику
  • 2 г солі
  • 150 г твердого сиру (наприклад, пармезан)

Приготування:

У великій мисці змішайте борошно, дріжджі та цукор. Влийте тепле молоко, додайте яйця та сіль. Замісити тісто, вимішуючи на середній швидкості близько 14 хвилин. Готове тісто має вийти трохи липким. Накрийте його плівкою і залиште в теплому місці на 1,5 години, щоб воно збільшилося в обсязі, радить "Мастер Шеф" Хіменес-Браво.

Коли тісто підніметься, розділіть його на три рівні частини. Кожну частину розкотіть у пласт.

"Мастер Шеф" Хіменес-Браво додає, далі приготуйте начинку, у блендері подрібніть вершкове масло з базиліком, часником та сіллю до однорідної консистенції. Нанесіть тонким шаром начинку на розкочені пласти тіста і рясно посипте тертим сиром.

Поверніть кожен пласт у щільний рулет, потім зробіть кілька надрізів зверху, злегка перекрутіть і сформуйте кіску. Повторіть із рештою частин тесту.

Викладіть косички на лист, застелений пергаментним папером, змастіть зверху збитим яйцем для рум'яної скоринки. Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці при температурі 180 градусів близько 25 хвилин, розповів "Мастер Шеф" Хіменес-Браво.

Тісто для вареників вийде ідеальним: Хіменес-Браво дав рецепт, який ви полюбите.

Оригінальніше за омлет: рецепт смачного сніданку за 10 хвилин.

Омлет з цікавим інгредієнтом за 5 хвилин: Хіменес-Браво поділився улюбленим рецептом.