Популярні новини

Останні новини

Як оформити субсидію, не виходячи з дому: швидка інструкція

Обмеження на дорогах та посилений прикордонний контроль: до чого готуватися у листопаді

Ідеальне тісто для чебуреків: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав простий рецепт

Що потрібно знати під час вибору пральної машини

В Україні різко погіршиться погода: посилиться вітер та засніжить, новий прогноз

За лічені хвилини: Міноборони готує нововвведення для мобілізації

Коли День святого Миколая у 2024 році: головні традиції та заборони

Експерти передбачають збільшення цін на оренду землі до 50%

Пенсіонерам допоможуть у листопаді: скільки доплатять

Паста Амосова: переможниця "Мастер Шеф" дала рецепт смачної та корисної суміші

Українцям обіцяють кінець пенсійної несправделивості: коли у стареньких поважчають гаманці

Трансформація чекає на всіх: як Плутон вплине на життя Скорпіонів та Водоліїв

Батьки ігнорують збори у школах: вчителька розповіла про трагічні наслідки

Астропрогноз для всіх знаків Зодіаку на 5 листопада: напруга у стосунках та час для планування фінансів

Що заборонено купувати 5 листопада і кому потрібно розкидати монети сьогодні: прикмети та заборони на Іони

Шоколадный манник с изюмом без муки: рецепт родом из детства от победительницы "Мастер Шеф"

Поділитися сюжетом
Шоколадный манник с изюмом без муки: рецепт родом из детства от победительницы "Мастер Шеф"

Лиза Глинская предлагает приготовить простой, но невероятно вкусный шоколадный манник на кефире.

Чтобы повторить рецепт победительницы "Мастер Шеф", вам понадобится:

  • 300 мл кефира (жирностью 2,5%)
  • 30 г какао-порошка
  • 250 г манной крупы
  • 200 г сахара
  • 100 г сливочного масла (жирностью 62%)
  • 50 г яиц (1 шт.)
  • 6 г пищевой соды
  • 60 г изюма (по желанию)

Для теста в большой миске смешайте все сухие ингредиенты: манную крупу, какао-порошок, пищевую соду и сахар. Тщательно перемешайте.

Растопите сливочное масло и добавьте его в сухие ингредиенты вместе с яйцом и кефиром комнатной температуры. Перемешайте до однородной смеси. Оставьте тесто при комнатной температуре на 30 минут, чтобы манная крупа набухла.

Замочите изюм в теплой воде на 5 минут, затем слейте воду и добавьте их к тесту. Перемешайте.

Подготовьте разъемную форму диаметром 21 см: застелите дно пергаментом и смажьте стенки сливочным маслом. Вылейте тесто в форму и отправьте в разогретую до 180 градусов духовку на 40-45 минут.

После выпечки дождитесь, пока десерт остынет, а затем снимите форму. Ваш шоколадный манник готов!

Этот рецепт от Лизы Глинской станет великолепной идеей для чаепития или праздничного стола.