Популярні новини

Останні новини

Внутрішня безпека СБУ має перевірити генерала Носача, – Тука

Верховна Рада ухвалила закон: які нововведення готуються в армії

"Нафтогаз" попередив українців про опалення: відомо, що потрібно зробити перед включенням тепла в оселі

​Онук та дід з Одеси налагодили міжнародний наркотрафік у дитячих іграшках

Кличко: Столиця підготувала до зими 550 одиниць снігоприбиральної техніки та зробила запаси солі і піску

У РНБО відреагували на фейк z-пропаганди про масовані ракетні удари

За "уламками" по НПЗ у Саратові стоїть Головне управління розвідки

Відпочинь від Dota 2, адже студія Blizzard готується до анонсу ремастера Warcraft II

Масована нічна атака по Одесі: є жертви та поранені, моторошні кадри

Як можуть змінитися комунальні платіжки у 2025 році

"Укрзалізниця" оскандалилась через російську мову

Переломний момент: Генсек НАТО розповів, чому війська КНДР у Європі змінюють правила гри

Донька Маска через перемогу Трампа ухвалила важливе життєве рішення

Мільйонні борги спонукають до підвищення тарифів: вода з крана може стати дорогим задоволенням

Фіксував розміщення військових об'єктів: ТЦКшник зливав росіянам позиції ЗСУ

Паста Амосова: переможниця "Мастер Шеф" дала рецепт смачної та корисної суміші

Поділитися сюжетом
Паста Амосова: переможниця "Мастер Шеф" дала рецепт смачної та корисної суміші

Переможниця шоу "Мастер Шеф - 12" Валерія Матрохіна показала, як приготувати знамениту пасту Амосова, яку рекомендують вживати для підтримки імунітету.

"Суперфуд нашого дитинства", – нагодала зірка "Мастер Шеф".

Щоб приготувати пасту Амосова, "Мастер Шеф" Валерія Матрохіна використала такі інгредієнти:

  • родзинки темні - 200 г
  • чорнослив - 200 г
  • курага - 200 г
  • сушений інжир або фінік - 100 г
  • журавлина сушена - 100 г
  • волоський горіх (або будь-який інший) - 200 г
  • лимон разом зі шкіркою - 1 шт. середнього розміру
  • апельсин разом зі шкіркою - 0,5 шт.
  • мед - 2 ст.л.

Зірка "Мастер Шеф" Валерія Матрохіна перебила всі інгредієнти пасти Амосова до однорідності за допомогою блендера, але відзначила, що зручніше було б пропустити все через мʼясорубку.

Дорослим пасту Амосова рекомендують вживати протягом місяця по 1 ст.л. тричі на добу приблизно за 30 хвилин до прийомів їжі. Якщо маєте чутливий кишківник, тоді краще вживати після їжі. Дітям шкільного віку можна їсти по 1 ч.л. пасти Амосова.

Зберігати пасту Амосова треба в холодильнику в герметичному контейнері.

"Я не лікар, тому нічого не пропагандую, не навʼязую, не прописую, просто ділюсь тим, що вживаю сама", – додала переможниця "Мастер Шеф".

Відзначимо, видатний український лікар-кардіохірург, науковець Микола Михайлович Амосов до створення пасти Амосова не має жодного стосунку.