Популярні новини

Останні новини

Австралія передасть Україні 14 високошвидкісних морських катерів

Забудьте про ці макарони назавжди: який вид краще не вживати, якщо здоров'я дороге

Жінок готують до мобілізації: "Без них чекає окупація"

Жінка хотіла скасувати іпотеку, але Ощадбанк не дозволив: справа дійшла до суду

Використали безпілотники, ракети та КАБи: Повітряні сили розповіли про оборону неба

На Донеччині для перекидання зброї та боєприпасів росіяни використовують цивільні фури - партизани

Кремль намагається дискредитувати перемогу президентки Молдови Санду

Гроші є, а обіцяного немає: українці напали на "Нафтогаз" - сума, як і раніше, висока

Кому не потрібно проходити ВЛК під час мобілізації в Україні: з'явився перелік категорій

У Грузії скасують результати парламентських виборів на 30 дільницях через порушення

Поспішайте до морозів: важливі справи на городі і в саду на початок листопада

КНДР запустила щонайменше 7 балістичних ракет у бік Японії

Ціни посилять тиск на гаманці: продукти почнуть дорожчати ще активніше

ЗСУ за добу "денацифікували" 1260 російських загарбників

Рецепт панкейків із гарбузом для ідеального осіннього сніданку: готуються дуже просто

Ідеальне тісто для чебуреків: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав простий рецепт

Поділитися сюжетом
Ідеальне тісто для чебуреків: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав простий рецепт

Суддя кулінарного шоу "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво поділився секретами приготування ідеальних домашніх чебуреків із хрустким тістом і сиром, що тягнеться.

Тісто на чебуреки найчастіше роблять на основі води, але замість звичайної води "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво радить узяти сильногазовану, тоді тісто виходить ідеальним.

Для тіста на чебуреки "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво бере такі інгредієнти:

  • мінеральна вода сильногазована - 115 г
  • борошно - 250 г
  • цукор - 1 ст.л.
  • олія - 15 г

Начинку цього разу "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво пропонує зробити суперсирну, з використанням чотирьох видів сиру: 25 г моцарели, 25 г голландського сиру (або іншого твердого), 15 г сиру з блакитною пліснявою та 5 г пармезану.

Щоб приготувати тісто для чебуреків, "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво просто замішує воду з борошном, цукром та олією. Тісто виходить досить тугим. Загортажмо його в плівку та даємо трохи відпочити.

Для начинки натираємо та змішуємо чотири види сиру.

Тісто "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво ділить на порційні шматочки, розкачує кожну в тонке коло, викладає сирну начинку та формує чебуреки, заліплюючи краї.

Смажимо чебуреки на добре розігрітій пательні з великою кількістю олії з обох боків до золотистості. Чебуреки виходять хрусткими та румʼяними, а всередині начинка, яка апетитно тягнеться.

Тісто для вареників вийде ідеальним: Хіменес-Браво дав рецепт, який ви полюбите.

Оригінальніше за омлет: рецепт смачного сніданку за 10 хвилин.

Омлет з цікавим інгредієнтом за 5 хвилин: Хіменес-Браво поділився улюбленим рецептом.