Популярні новини

Останні новини

В Індонезії евакуюють тисячі людей після виверження вулкана

Держава і бізнес мають стати партнерами у повоєнній відбудові України, — Анзін

Австралія передасть Україні 14 високошвидкісних морських катерів

Забудьте про ці макарони назавжди: який вид краще не вживати, якщо здоров'я дороге

Жінок готують до мобілізації: "Без них чекає окупація"

Жінка хотіла скасувати іпотеку, але Ощадбанк не дозволив: справа дійшла до суду

Використали безпілотники, ракети та КАБи: Повітряні сили розповіли про оборону неба

На Донеччині для перекидання зброї та боєприпасів росіяни використовують цивільні фури - партизани

Кремль намагається дискредитувати перемогу президентки Молдови Санду

Гроші є, а обіцяного немає: українці напали на "Нафтогаз" - сума, як і раніше, висока

Кому не потрібно проходити ВЛК під час мобілізації в Україні: з'явився перелік категорій

У Грузії скасують результати парламентських виборів на 30 дільницях через порушення

Поспішайте до морозів: важливі справи на городі і в саду на початок листопада

КНДР запустила щонайменше 7 балістичних ракет у бік Японії

Ціни посилять тиск на гаманці: продукти почнуть дорожчати ще активніше

Простой рецепт бефстроганов: звезда "Мастер Шеф" показала, как вкусно приготовить говядину

Поділитися сюжетом
Простой рецепт бефстроганов: звезда "Мастер Шеф" показала, как вкусно приготовить говядину

В этот раз у себя в Instagram звезда двенадцатого сезона проекта "Мастер Шеф" Ольга Рябенко показала, как приготовить бефстроганов из говядины.

Бефстроганов – это тонко нарезанные кусочки говядины в невероятно вкусной сметанной подливе. Подавать это блюдо можно как с картофельным пюре, так и с любым другим гарниром.

Чтобы приготовить бефстроганов, "Мастер Шеф" Ольга Рябенко берет следующие ингредиенты:

  • 600 г говяжьей вырезки
  • 450 мл бульона
  • 30 г муки
  • 200 мл белого сухого вина
  • 450 г грибов (шампиньоны)
  • 1 луковица
  • 2 ст.л. сливочного масла
  • 3 зуб. чеснока
  • 2 ст.л. растительного масла
  • соль и молотый черный перец – по вкусу
  • 1 ст.л. чабреца (свежего)
  • 120 г сметаны
  • 1 ст.л. дижонской горчицы

Говяжью вырезку "Мастер Шеф" Ольга Рябенко нарезает тонкими полосками, сразу солит и перчит. Сильно разогреваем сковороду, наливаем растительное масло и обжариваем мясо со всех сторон примерно 5 минут.

Обжаренное мясо звезда "Мастер Шеф" перекладывает на тарелку, а в ту же сковороду добавляет сливочное масло и начинает жарить лук, нарезанный полукольцами. Следом добавляем нарезанные на небольшие куски грибы, измельченный чеснок, свежий чабрец и жарим все вместе до готовности лука.

После этого всыпаем к луку с грибами муку и перемешиваем все. Добавляем вино, бульон и варим все примерно 10-15 минут. После этого добавляем сметану, дижонскую горчицу, по вкусу солим и перчим.

В конце "Мастер Шеф" Ольга Рябенко возвращает обжаренное мясо в соус, перемешивает и готовит еще три минуты.