Популярні новини

Останні новини

В Києві в мережевому ресторані сталася пожежа

"Скоро росія прийде і життя покращиться": на Харківщині жінку судили за підтримку окупантів

Зелений горошок зненацька став "золотим": супермаркети шокували цінами на популярну консервацію

​У школі Маріуполя росіяни знищили монументальні панно

Сільським жителям готують нову державну допомогу: хто отримає по 2000 та 7000 грн

Вчені реконструювали обличчя "жінки-вампіра", знайденої з серпом на шиї і замком на нозі

Ніжні карамельні цукерки з горіхами: рецепт на будь-який смак від "Мастер Шефа"

В Індонезії евакуюють тисячі людей після виверження вулкана

Держава і бізнес мають стати партнерами у повоєнній відбудові України, — Анзін

Австралія передасть Україні 14 високошвидкісних морських катерів

Забудьте про ці макарони назавжди: який вид краще не вживати, якщо здоров'я дороге

Жінок готують до мобілізації: "Без них чекає окупація"

Жінка хотіла скасувати іпотеку, але Ощадбанк не дозволив: справа дійшла до суду

Використали безпілотники, ракети та КАБи: Повітряні сили розповіли про оборону неба

На Донеччині для перекидання зброї та боєприпасів росіяни використовують цивільні фури - партизани

Рецепт панкейків із гарбузом для ідеального осіннього сніданку: готуються дуже просто

Поділитися сюжетом
Рецепт панкейків із гарбузом для ідеального осіннього сніданку: готуються дуже просто

Популярна фудблогерка, авторка кулінарної книги "Твої найкращі рецепти" Тетяна Юшина показала, як приготувати смачні та ніжні гарбузові панкейки.

Гарбуз панкейків попередньо потрібно приготувати, і є три способи це зробити.

"Гарбуз дуже зручно варити в микрохвильовці. Додайте в посуд шматочки гарбуза, трошки води і поставте в микрохвильовку на 5-7 хвилин. Також можна запекти в духовці. Можна і зварити на плиті, тільки гарно відцідити воду", – пояснила кулінар.

Для приготування гарбузових панкейків нам знадобляться такі інгредієнти:

  • гарбуз - 250 г (у готовому вигляді)
  • яйця - 2 шт.
  • молоко - 250 г
  • цукор - 60 г
  • сіль - дрібка
  • борошно - 250 г
  • розпушувач - 1 ч.л.
  • сода - 0,5 ч.л.
  • за бажанням можна додати корицю та інші спеції

Варений або запечений гарбуз змішуємо з яйцями, цукром, молоком і занурювальним блендером перебиваємо до однорідної маси.

Окремо змішуємо сухі інгредієнти: борошно, сіль, розпушувач і соду. Суміш сухих інгредієнтів додаємо до гарбузової маси та швидко перемішуємо віничком до однорідності.

Готовому тісту обовʼязково даємо відпочити 15 хвилин, а потім можна переходити до випікання панкейків.

Смажимо панкейки на сухій розігрітій пательні на середньому вогні. Коли на поверхні панкейка зʼявляться пухирці, перевертаємо його та випікаємо до готовності з другого боку.