Популярні новини

Останні новини

До пенсій нарахують по 3250 грн: кому чекати "подарунків" у листопаді та грудні

Головні причини відступу ЗСУ: військовий експерт розповів, через що не вдається тримати фронт

Як оформити субсидію, не виходячи з дому: швидка інструкція

Обмеження на дорогах та посилений прикордонний контроль: до чого готуватися у листопаді

Ідеальне тісто для чебуреків: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав простий рецепт

Що потрібно знати під час вибору пральної машини

В Україні різко погіршиться погода: посилиться вітер та засніжить, новий прогноз

За лічені хвилини: Міноборони готує нововвведення для мобілізації

Коли День святого Миколая у 2024 році: головні традиції та заборони

Експерти передбачають збільшення цін на оренду землі до 50%

Пенсіонерам допоможуть у листопаді: скільки доплатять

Паста Амосова: переможниця "Мастер Шеф" дала рецепт смачної та корисної суміші

Українцям обіцяють кінець пенсійної несправделивості: коли у стареньких поважчають гаманці

Трансформація чекає на всіх: як Плутон вплине на життя Скорпіонів та Водоліїв

Батьки ігнорують збори у школах: вчителька розповіла про трагічні наслідки

Как приготовить рисовый пирог с грибами и сыром: хватит для всей семьи

Поділитися сюжетом
Как приготовить рисовый пирог с грибами и сыром: хватит для всей семьи

Участница суперфинала кулинарного шоу "МастерШеф" Ольга Рябенко предложила оригинальный рецепт пирога из риса.

Этот ароматный рисовый пирог с курицей и грибами получается очень сытным и вы можете его подавать как закуску, так и основное блюдо. Благодаря сочетанию нежного риса и сыра он приобретает насыщенный вкус и аппетитную текстуру.

Ингредиенты:

  • Круглозерный рис — 3 стакана
  • Куриное филе — 2 шт.
  • Лук — 3 шт.
  • Грибы — 150 г
  • Яйца — 2 шт.
  • Пармезан — 100 г
  • Моцарелла — 200 г
  • Твёрдый сыр — 100 г
  • Соль и перец — по вкусу

Приготовление:

Сначала отварите рис до полной готовности. Переложите его в миску и добавьте яйца, пармезан и тёртый твёрдый сыр. Всё хорошо перемешайте, чтобы получилась однородная масса.

Выложите подготовленную рисовую смесь в смазанную форму и равномерно распределите, формируя основу пирога. Запекайте её в разогретой до 180°C духовке примерно 20 минут, пока не образуется золотистая корочка.

Тем временем отварите куриное филе, остудите и порежьте на мелкие кусочки или разделите на волокна. Лук нарежьте и обжарьте на небольшом количестве масла, добавив грибы. Готовьте, пока лук не станет мягким, а грибы не подрумянятся.

Смешайте курицу с обжаренными луком и грибами, добавьте кусочки моцареллы и приправьте солью и перцем по вкусу. Выньте рисовую основу из духовки и выложите на неё начинку. Запекайте пирог ещё около 10 минут, пока моцарелла не расплавится и начинка не пропитается ароматом.