Популярні новини

Останні новини

Астрологи назвали знаки Зодіаку жінок, які роблять своїх чоловіків багатими та успішними: таких всього три

В Україні планують видавати протези та реабілітаційну допомогу всім, хто цього потребує

"Ми десь візьмемо марсіян?" Радник Єрмака не побачив сенсу у проведенні наразі виборів в Україні

Перелік захворювань, які звільнять від мобілізації

Долар може здивувати в 2025 році: варто готуватись до нового курсу валют

Держсекретар США: під Курськом вже 8 тисяч бійців КНДР, готових до бою

Дієта є, а мінуса на терезах немає: звички, які заважають вам схуднути

Як зробити ніжний сирно-сливовий пиріг: доступний рецепт без складнощів

Діятимуть оперативніше: ТЦК наділять новими повноваженнями

ПриватБанк заблокував картку після перевірки документів: "Не розумію, чому і з якої причини"

У Башкортостані дрони атакували нафтозавод: що відомо

Сім'я переселенців показала, як можна оновити та зробити затишним навіть занедбаний будинок на хуторі

Причини і лікування безсоння: поради експертів для гарного сну

Безкоштовний проїзд та комуналка: за що ще не платитимуть пенсіонери

Укрнафта Корецького виплачує мільйони юристам, які могли маніпулювати з податками – аудит

Как приготовить домашнюю шаурму: простой и быстрый рецепт

Поділитися сюжетом
Как приготовить домашнюю шаурму: простой и быстрый рецепт

Приготовить куриную домашнюю шаурму гораздо проще, чем вы думаете, все, что вам нужно, это несколько минут времени на подготовку.

Как приготовить домашнюю шаурму? Для рецепта понадобится:

Армянский лаваш - 2 шт.
Пекинская капуста или листья салата - 100 г.
Куриное филе - 200 г.
Морковь по-корейски - 1 шт.
Помидор - 2 шт.
Свежий огурец - 2 шт.
Сыр - 100 г.
Соль, перец.

Замаринуйте курицу для шаурмы: положите курицу в большой пакет с застежкой-молнией вместе со всеми ингредиентами.

Накройте крышкой и поставьте в холодильник минимум на 1 час или на ночь.

Положите курицу в смазанную маслом форму для выпечки и запекайте до золотисто-коричневого цвета и готовности.

Достаньте курицу из духовки и дайте ей постоять пару минут, прежде чем нарезать.

Как приготовить чесночный соус для домашней шаурмы?

Сметана - 4 ст. л.
Майонез - 1 ст. л.
Приправа карри.
Приправа хмели-сунели.
Чеснок - 1 зубчик.
Петрушка.

Можете использовать жирный греческий йогурт, чтобы чесночный соус для шаурмы получился более густым!

Как подавать домашнюю шаурму?

Лист лаваша разложить на столе, отступив от края 2 см смазать сбоку соусом. На соус положить капусту, затем мясо, смазать соусом, сверху положить овощи, по желанию творог.

Завернуть лаваш для домашней шаурмы, чтобы начинка не выпадала, скручивая в трубочку. Шаурму положить на горячую сухую сковороду и поджарить на 5 минут.

Читайте также:

Идеальное сочетание: финалистка "Мастер Шеф" дала рецепт сочного мяса со сливами.

Не жалейте сыра: рецепт ленивого хачапури на сковороде, готовится очень быстро.

Котлеты будут вкусными и сочными: "Мастер Шеф" Хименес-Браво дал простой рецепт.