Популярні новини

Останні новини

Грузія готується до післявиборчих проблем: експерти розповіли про наслідки втручання рф

Українці можуть не платити за житло: покриють усі витрати

Як швидко приготувати вдома тісто для піци: рецепт від шеф-кухаря Клопотенка

Військовий експерт розповів, яку позицію зайняли США щодо вступу КНДР у війну: «Це дуже зручно»

15 Хвилин — і іржі як не було: два простих способи очистити ванну

Михайло Шейтельман заявив, що за законами війни Україна має право знищувати війська КНДР навіть у КНДР

Міндовкілля взяло участь у важливій конференції: збереженням біорізноманіття попри загрози викликані війною

Скандал на вирішальному етапі виборчої кампанії: Байден несподівано зробив "подарунок" Трампу

Контроль за ухилянтами стане жорсткішим: як знайдуть порушників обліку

«СТЕФАНИК. Новели»: у Києві покажуть п’єсу за текстами відомого українського екзистенціаліста

Політика у нас не змінена, і вона найбільше отруює зараз саму українську державу, - Олесь Доній

Міндовкілля взяло участь у важливій конференції: збереження біорізноманіття попри загрози викликані війною

Яєчня стає "золотою" стравою: українці змушені економити на базових продуктах

РФ вдарила по околицях Харкова: боєприпас влучив у підприємство

Зарплати українських чиновників: Мінфін оприлюднив оклади в держустановах, рахунок йде на сотні тисяч

Як зробити ніжний сирно-сливовий пиріг: доступний рецепт без складнощів

Поділитися сюжетом
Як зробити ніжний сирно-сливовий пиріг: доступний рецепт без складнощів

Фудексперт Світлана Левицька та авторка кулінарного блогу в Інстаграм розповіла секрети приготування смачного пирога з сиром.

Ви можете використовувати будь-які фрукти за сезоном і замінити цукор на підсолоджувач за смаком. Завдяки тому, що пиріг готуватися легко і просто, зробити його можна будь-якої миті.

Інгредієнти для основи:

  • Сир - 400 г
  • Рисове борошно - 150 г
  • Ваніль - за смаком
  • Сода – 1 ч.л. л.
  • Дрібка солі
  • Кефір – 50 г (якщо тісто буде надто сухим)

Для начинки:

  • Сливи без кісточок - 400 г
  • Кефір - 150 гр
  • Кукурудзяний крохмаль - 30 г
  • Яйця - 3 шт
  • Цукор для посипання - 20 г

Приготування:

Змішайте сир, рисове борошно, ваніль, соду та сіль, при необхідності додайте кефір. Замісіть тісто і розподіліть його формою (діаметром близько 24 див), розминаючи пальцями.

Для заливки з'єднайте кефір, яйця та крохмаль, добре перемішайте. Розкладіть сливи на тесті та залийте підготовленою сумішшю. Посипте зверху цукром.

Випікайте пиріг при температурі 180 °C близько 50 хвилин, поки верх не підрум'яниться. Дайте пиріг повністю охолонути перед подачею.

Якщо хочете посолодше, посипте пиріг цукровою пудрою, особливо якщо поклали в пиріг багато фруктів із кислинкою.

Рецепт легкого пирога на йогурті від переможниці "Мастер Шеф": дуже просто та смачно.

Замість котлет: рецепт картопляних дерунів із куркою.

Смачно, як у ресторані: рецепт популярного італійського салату із помідорів.