Популярні новини

Останні новини

Олександр Мусієнко розповів, як зірвати плани ворога на Запоріжжя, Дніпро і Харків: «Рецепти є відомі»

Ціни на капусту та буряк змінили напрямок: в скільки обійдуться овочі для борщу

Зеленський уперше прибув до Ісландії: яка мета візиту

Суддя заробив майже 4 млн грн сумнівним шляхом: йому обрали покарання

Співробітники Держекоінспекції взяли участь у підготовчому засіданні за підтримки ПРООН: оцінка шкоди довкіллю

Влада має відновити бронювання критичних працівників, щоб не спровокувати кризу у промисловості – експерт

Бризки крові та удари голим кулаком у череп: Конор МакГрегор анонсував власний файтинг

​Росіяни, які закатували до смерті жителя Ізюма, отримали підозри

Розвідка та партизани знищили залізничний міст у Бердянську: відомі деталі

Оцінка шкоди довкіллю: співробітники Держекоінспекції взяли участь у підготовчому засіданні

Чим підживити восени малину, щоб мати щедрий врожай: основні поради садівників

Мобілізацію посилять: поки рівень недостатній

Дронові атаки РФ: "Енергоатом" розповів про загрозу для Хмельницької АЕС

Військовий сфотографував ППО і виклав в мережу: суд призначив йому покарання

Влада розуміє важливість звільнення України від екологічного податку СВАМ – Качка

Із грибами та сиром: зірка "Мастер Шеф" показала простий рецепт галушок

Поділитися сюжетом
Із грибами та сиром: зірка "Мастер Шеф" показала простий рецепт галушок

Учасниця дванадцятого сезону кулінарного проєкту "Мастер Шеф" Мирослава Пекарюк показала, як приготувати кукурудзяні галушки з грибами та сиром.

Інгредієнти для галушок:

  • 150 г кукурудзяного борошна
  • 4 яйця (розділяємо на білки та жовтки)
  • 3 ст.л. вершкового масла
  • 30 г сушених грибів
  • 150 г твердого сиру
  • сіль - за смаком

Для підливи "Мастер Шеф" Мирослава Пекарюк використала:

  • 25 г борошна
  • 25 г вершкового масла
  • 250 г грибного бульйону (в якому варили сушені гриби)
  • сіль - за смаком

Сушені гриби зірка "Мастер Шеф" попередньо замочує, а потім відварює приблизно пів години. Відварені гриби нарізаємо на меленькі шматочки.

Яєчні білки збиваємо до стійких піків. Жовтки змішуємо з мʼяким вершковим маслом, кукурудзяним борошном, сіллю, додаємо збиті білки та перемішуємо. Додаємо нарізані гриби та ще раз перемішуємо до однорідності.

У каструлі "Мастер Шеф" Мирослава Пекарюк доводить до кипіння воду та за допомогою чайної ложки мече галушки. Варимо галушки, поки вони не спливуть.

Для підливи спершу на сухій пательні обсмажуємо борошно до коричневого кольору. Після цього додаємо масло, вливаємо грибний бульйон і перемішуємо до однорідності, солимо за смаком.

Відварені галушки перекладаємо в пательню до підливи, прогріваємо, а потім перекладаємо все в форму для запікання. Зверху "Мастер Шеф" Мирослава Пекарюк щедро посипає галушки тертим сиром і відправляє їх у розігріту до 200 градусів духовку на 15 хвилин.