Популярні новини

Останні новини

Путін підтвердив участь військ КНДР у війні: політтехнолог спрогнозував, що буде далі

Українські Хімічні Технології ЛТД під час війни: як функціонує та працює компанія в умовах повномасштабного вторгнення

Обстріли РФ Дніпропетровщини: від дрона постраждали діти

Близько кілометра сіток: Держекоінспекція зафіксувала незаконний вилов риби у Сулинському заказнику

Вирощуй сам або плати втридорога: овочі стануть не по кишені більшості українців

На Буковині чоловіки сокирою побили працівника ТЦК: суд виніс вердикт

СБУ ліквідувала ще шість схем ухилення від мобілізації: затримали посадовців ВЛК

Вдома теж можна заносити: як легко відіпрати домашні капці, всього 3 інгредієнти

Сирно-гарбузова запіканка: простий осінній десерт для всієї родини

Держекоінспекція зафіксувала незаконний вилов риби у Сулинському заказнику

Безкоштовне харчування у школах: на що можуть розраховувати не лише учні 1-4 класів

Служба в ЗСУ: у Міноборони розповіли про ситуацію з рекрутингом

АМУ просить Раду відхилити проєкт про регулювання бізнесу: зупинить водо- та теплопостачання в містах

«Пироги з ожиною» від KOZAK SISTERS: лідерка гурту розповіла, чим унікальний перший альбом

Наступ на Харківщині: військовий експерт розповів, чи росіяни зможуть форсувати Оскол і захопити Куп'янськ

Скумбрія в томатному соусі: простий і суперсмачний рецепт від зірки "Мастер Шеф"

Поділитися сюжетом
Скумбрія в томатному соусі: простий і суперсмачний рецепт від зірки "Мастер Шеф"

Цього разу колишня суддя кулінарного проєкту "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова у себе в Instagram показала, як приготувати смачнющу скумбрію в томатному соусі.

"Мастер Шеф" Тетяна Литвинова відзначила, що це сімейний рецепт, і риба, приготована в такий спосіб, сподобається навіть тим, хто не любить скумбрію.

Щоб приготувати скумбрію в томатному соусі, Тетяна Литвинова бере такі інгредієнти:

  • скумбрія - 3 шт.
  • томатне пюре - 80 г
  • сік і цедра половинки апельсина
  • сухий часник - 1 ч.л.
  • коріандр мелений - 1 ч.л.
  • перець чорний мелений - 0,5 ч.л.
  • прованські трави - 1 ч.л.
  • сіль - 1 ч.л.

Дл зручності зірка "Мастер Шеф" радить використовувати підморожену скумбрію.

Зачищаємо скумбрію від нутрощів, видаляємо голову, плавці та нарізаємо рибу на стейки шириною приблизно 2 см. Видаляємо хребет і реберні кістки.

Шматочки скумбрії "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова скручує, як на відео, та нанизує на шмажки по три-чотири штуки (це залежить від розміру форми, на яку ви поставите шашлички).

Для соусу "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова змішує томатне пюре з апельсиновий соком і цедрою, сіллю, ароматними травами, коріандром, перцем і сушеним часником. З усіх боків змащуємо шашлички зі скумбрії томатним соусом.

Ставимо шашлички на форму та відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку приблизно на 20 хвилин – і можна насолоджуватися.