Популярні новини

Останні новини

Як боротися зі стресом і тривожністю: українцям дали корисні рекомендації

"Ми програємо": влаштував "холодний душ" українцям

Що робити, якщо забули документи та зустріли ТЦК

Секрет ідеального картопляного пюре: рецепт від судді "Мастер Шеф" Хіменеса-Браво

У мережу витекло відео ремайстра Horizon Zero Dawn: графіка зашкалює

"Будьте обережні": синоптикиня попередила про різку зміну погоди в Україні

Школярам видадуть нові підручники: що зміниться у навчанні

Які вітаміни пити восени, щоб підготуватися до зими: фахівці поділилися рекомендаціями

Купити стаж не вийде? Скільки потрібно заробляти українцям, щоби пенсія була 10 тис

Безкоштовні продуктові набори для переселенців: як отримати та куди звернутися

Із яблуками та горіхами: рецепт смачнющого пирога від переможниці "Мастер Шеф"

Японці показали прозору куртку, що нагрівається всередині до 19°C

Ухилення від армії стане ще складнішим: штрафи виписуватимуться без протоколів

Зменшити рахунки за електроенергію: який прилад "зжирає" ваші гроші на світло

Що чоловіки мають готувати 30 жовтня і заборонено робити із синичкою: прикмети та заборони на Зіновія

Домашний грушевый пирог: простой рецепт с орехами и шоколадом

Поділитися сюжетом
Домашний грушевый пирог: простой рецепт с орехами и шоколадом

Участница суперфинала кулинарного шоу «МастерШеф» Ольга Рябенко поделилась быстрым рецептом осеннего пирога с грушами.

Этот пирог порадует насыщенным вкусом, прекрасно подойдет для уютного чаепития и при этом его готовить одно удовольствие.

Ингредиенты:

  • Груши — 3 шт.
  • Яйца — 3 шт.
  • Коричневый сахар — 150 г
  • Сливочное масло — 150 г
  • Мука — 150 г
  • Разрыхлитель — 1 ч.л.
  • Грецкие орехи — 100 г
  • Шоколад — 140 г

Приготовление:

Груши нарежьте небольшими кубиками. Орехи измельчите ножом, а шоколад поломайте на мелкие кусочки. В миске взбейте яйца с сахаром до пышной, светлой массы.

Растопите масло и немного остудите. Влейте его в яичную смесь, перемешивая на средней скорости.Просейте муку с разрыхлителем и добавьте в тесто, аккуратно размешивая.

Всыпьте в тесто орехи, шоколад и груши. Лопаткой или ложкой равномерно распределите добавки в смеси.

Переложите тесто в форму, застеленную пергаментом, и разровняйте. Выпекайте при 180°C около 40 минут, пока верх не подрумянится. При желании можете еще немного подержать в духовке, если любите хрустящую корочку.

Дайте пирогу немного остыть перед подачей.