Популярные новости

Последние новости

Шутки закончились: коммунальщики готовят должникам неприятный сюрприз

Как быстро приготовить домашние вафли: идеальный рецепт от Татьяны Литвиновой

Ubisoft отказывается от украинской локализации своих игр

Цены самые высокие за последние 7 лет: в Украине стремительно дорожает базовый овощ

Пенсионерам урежут надбавки, а прокурорам увеличат зарплаты

Как сохранить урожай винограда: украинцам назвали лучшие методы

Украинцам помогут согреться зимой: как получить помощь на отопление

МОН планирует сократить тысячи лицеев: оставят только избранных

Торт "Наполеон" с невероятно нежным кремом: рецепт от шеф-повара Клопотенко

Хватит быстрого ополаскивания: ученые обнаружили, что пиво делает волосы густыми и крепкими

Пенсионерам обещают 2361 грн доплаты: но получат не все

"Тысяча Зеленского" доступна не всем: некоторые пенсионеры могут остаться без поддержки

Не говорите с незнакомцами 31 октября и приготовьте особенный пирог: приметы и запреты на Спиридона

Гороскоп для всех знаков Зодиака на 31 октября: астрологи рассказали, что принесет последний день месяца

19 ноября может стать переломным моментом: астролог рассказал об опасности

Ніжний яблучний пиріг на сковороді: без духовки та клопоту

Поделиться сюжетом
Ніжний яблучний пиріг на сковороді: без духовки та клопоту

Фудексперт Світлана Левицька та авторка кулінарного блогу в Інстаграм розповіла, як можна зробити солодкий десерт без духовки.

Цей яблучний пиріг легко приготувати навіть якщо немає духовки! Ніжне тісто та ароматна яблучна начинка створять затишний десерт до чаю.

Інгредієнти для тесту:

  • 1 яйце
  • 1 столова ложка цукру
  • щіпка солі
  • 250 мл кефіру (можна замінити йогуртом або сметаною, орієнтуйтеся на густоту тесту)
  • 140-150 г борошна
  • ваніль за смаком (додатково можна додати цедру лимона чи апельсина)
  • 2 чайні ложки розпушувача

Інгредієнти для начинки:

  • 5 маленьких яблук (достатньо, щоб повністю покрити дно сковороди)
  • 30 г вершкового масла
  • 2 столові ложки цукру
  • кориця до смаку

Приготування:

Змішайте яйце з цукром і сіллю, додайте кефір, ваніль, розпушувач і поступово підсипайте борошно. Тісто має бути трохи рідким, як на млинці.

Очистіть і наріжте їх часточками.

На сковороді розтопіть масло, додайте цукор і зачекайте, поки суміш не почне набувати золотисто-коричневий колір. Викладіть яблука та посипте корицею. Гасіть їх на слабкому вогні, поки часточки не почнуть розм'якшуватися.

Поступово залийте яблука тестом. Закрийте кришкою сковороду, зменште вогонь до мінімального і готуйте близько 30 хвилин, перевіряючи готовність тіста. Обережно перекладіть пиріг на тарілку, краще почекати, поки пиріг трохи охолоне.

Рецепт легкого пирога на йогурті від переможниці "Майстер Шеф": дуже просто та смачно.

Замість котлет: рецепт картопляних дерунів із куркою.

Смачно, як у ресторані: рецепт популярного італійського салату із помідорів.