Популярные новости

Последние новости

Повестка от ТЦК: какие обстоятельства освободят вас от штрафа

"Не бывает готового солдата": полковник ВСУ указал, почему военные чаще всего бегут с фронта

Готовили срыв мобилизации: СБУ разоблачила 12 агентов Кремля

УЗ назначила дополнительные поезда: на какие направления

Покровск полностью заблокируют для входа и выхода: жителей призывают срочно эвакуироваться

В чем строго запрещено встречать Новый 2025 год: кому-то оливки, а кому-то даже золото

​Сотни украинских школ получат по почти триста тысяч гривен помощи на подготовку к зиме

Нежный чизкейк без творога: как готовить просто и вкусно

Пенсионеры останутся без обещанных выплат: реальные суммы значительно меньше, чем заявлялось

Робособака и рой дронов: на полигоне протестировали новые технологии для фронта

Киевское КП арендует элитную недвижимость за 1 грн: чиновник зарабатывает миллионы, кладя меньше 1% в бюджет

Беженцы из Украины получат новый статус: Германия готовит реформу социальных выплат

"Забыла" задекларировать: пассажирка рейсового автобуса "Познань - Сумы" перевозила драгоценностей более чем на 2 млн гривен

Не хотел воевать из-за сломанной ключицы: суд вынес приговор жителю Харькова

Как сказать "бусы" на украинском - есть замечательные народные названия

Замість карбонари: переможець "Мастер Шеф" поділився рецептом смачної пасти

Поделиться сюжетом
Замість карбонари: переможець "Мастер Шеф" поділився рецептом смачної пасти

Цього разу на своїй сторінці в Instagram переможець кулінарного шоу "Мастер Шеф" Вадим Бжезинський (Пава) показав, як приготувати пасту аматричана.

Головними інгредієнтами пасти аматричана є помідори, сир та італійський аналог бекону.

Щоб приготувати пасту аматричана, "Мастер Шеф" Вадим Бжезинський бере такі інгредієнти:

  • паста з твердих сортів пшениці - 200 г
  • томати консервовані в своєму соку - 300 г
  • панчета (грудинка) - 200 г
  • часник - 2 зуб.
  • базилік - 10-15 листочків
  • перець чилі - 1 г
  • олія оливкова - 20 г
  • пармезан - 10 г
  • сіль і мелений перець - за смаком

Пасту відварюємо в киплячій підсоленій воді, як указано на упаковці.

Тим часом панчету переможець "Мастер Шеф" нарізає на невеликі шматочки та обсмажує на розігрітій сухій пательні до золотистої скоринки.

На невеликій кількості олії обсмажуємо дрібно нарізаний часник і перець чилі. Слідом додаємо томати у власному соку, половину базиліку, приправляємо сіллю, перцем і тушкуємо приблизно 10 хвилин.

У готовий соус "Мастер Шеф" Вадим Бжезинський додає відварену пасту, 2/3 шкварок із панчети, перемішує все та готує ще дві хвилини.

Порцію пасти "Мастер Шеф" Вадим Бжезинський викладає на тарілку, зверху додає шкварки, прикрашає листочками базиліку та посипає все тертим пармезаном – і аматричана готова, можна насолоджуватися.