Популярні новини

Останні новини

В Україні скасували підвищення зарплат прокурорам: деталі

Олександр Мусієнко розповів, наскільки війська КНДР посилять росіян у Курській області

Таємницю Туринської плащаниці розкрито. То міф чи реальність?

Литва надасть одноразову фінансову допомогу українським біженцям: хто зможе отримати

Кухарчук пояснив катастрофічну кількість СЗЧ: "Виконати задачу і зберегти його життя"

​На Закарпатті "чорні" лісоруби вирубали деревини на 40 мільйонів гривень

В Україні хочуть запровадити черговість мобілізації: впевнені, що громадяни підтримають

"Ми могли б захопити Курську АЕС": головні тези інтерв'ю Зеленського журналістам Північної Європи

Як смачно приготувати рибу з картоплею: простий рецепт від фіналістки "Мастер Шеф"

«Немає нічого конфіденційного»: Зеленський про «злив» запиту щодо «Томагавків» для України

Україна призначить спецпредставника у Сеулі - південнокорейські ЗМІ

Жумаділов з ДОТ, який не може забезпечити армію якісною їжею, націлився ще й на закупівлю зброї - політичний експерт

У Третій штурмовій порадили, як зменшити кількість СЗЧ: "Потребує батьківської опіки"

Скриншоти, які змушують серце битися швидше: нова гра від розробників Just Cause на Unreal Engine 5

​"Вам лист від податкової": бухгалтерів українських підприємств атакували хакери

Замість карбонари: переможець "Мастер Шеф" поділився рецептом смачної пасти

Поділитися сюжетом
Замість карбонари: переможець "Мастер Шеф" поділився рецептом смачної пасти

Цього разу на своїй сторінці в Instagram переможець кулінарного шоу "Мастер Шеф" Вадим Бжезинський (Пава) показав, як приготувати пасту аматричана.

Головними інгредієнтами пасти аматричана є помідори, сир та італійський аналог бекону.

Щоб приготувати пасту аматричана, "Мастер Шеф" Вадим Бжезинський бере такі інгредієнти:

  • паста з твердих сортів пшениці - 200 г
  • томати консервовані в своєму соку - 300 г
  • панчета (грудинка) - 200 г
  • часник - 2 зуб.
  • базилік - 10-15 листочків
  • перець чилі - 1 г
  • олія оливкова - 20 г
  • пармезан - 10 г
  • сіль і мелений перець - за смаком

Пасту відварюємо в киплячій підсоленій воді, як указано на упаковці.

Тим часом панчету переможець "Мастер Шеф" нарізає на невеликі шматочки та обсмажує на розігрітій сухій пательні до золотистої скоринки.

На невеликій кількості олії обсмажуємо дрібно нарізаний часник і перець чилі. Слідом додаємо томати у власному соку, половину базиліку, приправляємо сіллю, перцем і тушкуємо приблизно 10 хвилин.

У готовий соус "Мастер Шеф" Вадим Бжезинський додає відварену пасту, 2/3 шкварок із панчети, перемішує все та готує ще дві хвилини.

Порцію пасти "Мастер Шеф" Вадим Бжезинський викладає на тарілку, зверху додає шкварки, прикрашає листочками базиліку та посипає все тертим пармезаном – і аматричана готова, можна насолоджуватися.