Популярные новости

Последние новости

Цены усилят давление на кошельки: продукты начнут дорожать еще активнее

ВСУ за сутки "денацифицировали" 1260 российских захватчиков

Рецепт панкейков с тыквой для идеального осеннего завтрака: готовятся очень просто

Россия атаковала Харьков КАБами: каковы последствия

Мобилизация без ТЦК: что изменилось для военнообязанных

Украинцев пугают штрафами и тюрьмой за дрова: за что могут наказать

Пенсия в Украине: в ПФУ назвали сумму, получаемую людьми с минимальной зарплатой

Самый ароматный осенни рецепт: рис с грибами и сыром скрасит ваши дождливые дни

К пенсиям начислят по 3250 грн: кому ждать "подарков" в ноябре и декабре

Главные причины отступления ВСУ: военный эксперт рассказал, из-за чего не удается держать фронт

Как оформить субсидию, не выходя из дома: скорая инструкция

Ограничение на дорогах и усиленный пограничный контроль: к чему готовиться в ноябре

Идеальное тесто для чебуреков: "Мастер Шеф" Хименес-Браво дал простой рецепт

Что нужно знать при выборе стиральной машины

В Украине резко ухудшится погода: усилится ветер и заснежит, новый прогноз

Смачне печиво з шоколадом і згущенкою: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав простий рецепт

Поделиться сюжетом
Смачне печиво з шоколадом і згущенкою: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав простий рецепт

Суддя кулінарного шоу "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати неймовірно смачне домашнє печиво з шоколадом і згущеним молоком.

Печиво зі шматочками шоколаду – це вже дуже смачно, але якщо додати до нього начинку зі згущеного молока, вийде ще краще. Це ідеальний десерт до чаю чи кави.

Щоб приготувати смачне печиво з шоколадом і згущеним молоком, "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво використав такі інгредієнти:

  • цукор звичайний - 120 г
  • цукор тростинний - 120 г (можна замінити на звичайний)
  • вершкове масло - 160 г
  • борошно - 300 г
  • розпушувач - 12 г
  • яйце - 1 шт.
  • шоколад (дропси або просто подрібнений ножем) - 180 г
  • згущене молоко - 300 г
  • сіль - дрібка

Згущене молоко для цього рецепту можна використовувати як звичайне, яке є досить рідким, так і варене – "Іриску", буде однаково смачно.

Спершу в мисці "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво змішує сухі інгредієнти: два види цукру, борошно з розпушувачем і дрібку солі. Слідом додаємо одне яйце, вершкове масло, нарізане кубиками, та замішуємо тісто, щоб воно зібралося в кулю.

В кінці додаємо до тіста подрібнений шоколад і ще раз добре перемішуємо. Готове тісто ділимо на рівні шматочки, формуємо з них кульки та пальцем робимо в кожній виїмку. Всередину "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво додає згущене молого та заліплює тісто.

"Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво викладаємо печиво на деко, застелене пергаментом, і відправляє в розігріту до 170 градусів духовку приблизно на 10-12 хвилин.

Тісто для вареників вийде ідеальним: Хіменес-Браво дав рецепт, який ви полюбите.

Оригінальніше за омлет: рецепт смачного сніданку за 10 хвилин.

Омлет з цікавим інгредієнтом за 5 хвилин: Хіменес-Браво поділився улюбленим рецептом.