Смачне печиво з шоколадом і згущенкою: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав простий рецепт
Суддя кулінарного шоу "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати неймовірно смачне домашнє печиво з шоколадом і згущеним молоком.
Печиво зі шматочками шоколаду – це вже дуже смачно, але якщо додати до нього начинку зі згущеного молока, вийде ще краще. Це ідеальний десерт до чаю чи кави.
Щоб приготувати смачне печиво з шоколадом і згущеним молоком, "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво використав такі інгредієнти:
- цукор звичайний - 120 г
- цукор тростинний - 120 г (можна замінити на звичайний)
- вершкове масло - 160 г
- борошно - 300 г
- розпушувач - 12 г
- яйце - 1 шт.
- шоколад (дропси або просто подрібнений ножем) - 180 г
- згущене молоко - 300 г
- сіль - дрібка
Згущене молоко для цього рецепту можна використовувати як звичайне, яке є досить рідким, так і варене – "Іриску", буде однаково смачно.
Спершу в мисці "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво змішує сухі інгредієнти: два види цукру, борошно з розпушувачем і дрібку солі. Слідом додаємо одне яйце, вершкове масло, нарізане кубиками, та замішуємо тісто, щоб воно зібралося в кулю.
В кінці додаємо до тіста подрібнений шоколад і ще раз добре перемішуємо. Готове тісто ділимо на рівні шматочки, формуємо з них кульки та пальцем робимо в кожній виїмку. Всередину "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво додає згущене молого та заліплює тісто.
"Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво викладаємо печиво на деко, застелене пергаментом, і відправляє в розігріту до 170 градусів духовку приблизно на 10-12 хвилин.
Тісто для вареників вийде ідеальним: Хіменес-Браво дав рецепт, який ви полюбите.
Оригінальніше за омлет: рецепт смачного сніданку за 10 хвилин.
Омлет з цікавим інгредієнтом за 5 хвилин: Хіменес-Браво поділився улюбленим рецептом.