Популярные новости

Последние новости

Украинцам увеличат страховые выплаты за болезни до 100% средней зарплаты

В МОУ объяснили, что означает желтая полоска в Резерв+

Шоколадное печенье с творожной начинкой: звезда "Зважені та щасливі" дала простой рецепт

Впереди новая эра ИИ: OpenAI планирует представить Orion, в 100 раз мощнее GPT-4

Пенсия может стать больше почти на 1000 гривен: в ПФУ раскрыли, кто может рассчитывать на доплату

ПриватБанк объяснил, почему могут пропадать деньги с карточки: не застрахован никто

Россия рассекретила американца, который жил в Украине и сливал координаты военных целей

Показатели электросчетчика: когда передавать, чтобы платежка не "съела" последние деньги

Как защитить деревья от мороза: садоводы рассказали, что сделать осенью

Анджелина Джоли "сблизилась" с 21-летним актером: дебютировал в ее бутике

В Британии вынесли приговор поляку, выдававшему себя за "вагнеровца"

Утвердили повестки нового образца: должны ускорить мобилизацию

Украинцы получат платежки на газ и электроэнергию: озвучено, сколько придется платить за куб и кВт*ч с 1 ноября

Израиль ликвидировал еще одного топ-террориста ХАМАС

Пенсии сократят: какую категорию ждет неприятный сюрприз

Рецепт ніжної сирно-гарбузової запіканки від переможниці "Мастер Шеф": смачно та красиво

Поделиться сюжетом
Рецепт ніжної сирно-гарбузової запіканки від переможниці "Мастер Шеф": смачно та красиво

Переможниця кулінарного проєкту "Мастер Шеф - 12" Валерія Матрохіна показала, як приготувати мармурову сирно-гарбузову запіканку.

"Чесно кажу, це найсмачніша запіканка в моєму житті, хочу щоб всі приготували і спробували цю смакоту", – радить зірка "Мастер Шеф".

Для сирної маси "Мастер Шеф" Валерія Матрохіна бере такі інгредієнти:

  • 500 г кисломолочного сиру
  • 2 яйця
  • 80 г цукру
  • 1 пакетик ванільного цукру
  • 20 г кукурудзяного крохмалю (або борошна)
  • 100 г молока

Для гарбузової маси:

  • 700 г гарбуза
  • 2 яйця
  • 1 пакетик ванільного цукру
  • 50 г кукурудзяного крохмалю
  • сік і цедра половинки апельсина
  • якщо гарбуз не солодкий, можна додати трішки цукру

Очищений гарбуз "Мастер Шеф" Валерія Матрохіна нарізає на невеликі шматочки та запікає в розігрітій духовці до готовності.

Всі інгредієнти для сирної маси перебиваємо блендером до однорідності.

В іншій мисці змішуємо запечений гарбуз із яйцями, кукурудзяним крохмалем, ванільним цукром, апельсиновим соком і цедрою й також перебиваємо блендером до однорідної консистенції.

У форму для запікання, застелену пергаментом, "Мастер Шеф" Валерія Матрохіна по центру по одній столовій ложці почергово викладає сирну та гарбузову суміші, як на відео.

Випікаємо сирно-гарбузову запіканку в розігрітій до 180 градусів приблизно годину. Готовій запіканці перед подачею обовʼязково даємо трохи охолонути.