Популярные новости

Последние новости

Легкий осенний десерт: яблоки, творог и аромат апельсина

Государство страхует свеклу: сколько получат украинские фермеры

Украинец-щуколов поймал почти 8-килограммового красавца

Мужчина украл товар на 905 гривен у «Сильпо»: суд дал ему пять лет лишения свободы

Незаконный выезд уклонистов за границу: одесский судья получил второе подозрение

Помогал "Роскосмосу" настраивать разведывательные спутники: в Харькове задержали пособника врага

О кедах лучше забыть: украинкам показали самые модные фасоны сапог на осень-зиму

"Выборы" по-белорусски: соперница Лукашенко агитирует за Лукашенко

Героическая оборона Селидового дала возможность готовить, укреплять в частности оборону Покровска, - Александр Мусиенко

Как приготовить домашнюю шаурму: простой и быстрый рецепт

Украинцам отказывают в пенсии: почему "закрывают глаза" на стаж

Нардеп Арсений Пушкаренко: План победы должен консолидировать наших союзников и усилить поддержку Украины

Судей ВАКС обвиняют в выполнении задач НАБУ

Нардеп Пушкаренко: План победы должен консолидировать наших союзников и усилить поддержку Украины

"Нельзя просто взять и бросить Украину": датский аналитик разобрал позицию Запада по "плану победы"

"Майстер Шеф" Литвинова показала, як приготувати домашню моцарелу: швидкий та смачний рецепт

Поделиться сюжетом
"Майстер Шеф" Литвинова показала, як приготувати домашню моцарелу: швидкий та смачний рецепт

Зірка "Майстер Шеф" Тетяна Литвинова розповіла, як можна приготувати домашню моцарелу за 30 хвилин – швидкий та смачний рецепт.

Своїм рецептом екс-суддя шоу "Майстер Шеф" кулінарний експерт Тетяна Литвинова поділилася на своєму youtube-каналі.

Так, час приготування домашньої моцарели: до 30 хв. Порції: 6-8, Складність: легко.

"Це дуже смачний і корисний продукт, який, як не дивно, можна зробити самому! Так от, я виконую свою обіцянку! Вперед!", - повідомила Мартинова.

Інгредієнти для приготування домашньої моцарели за 30 хвилин:

Молоко домашнє 3 літра непастеризоване
Оцет столовий 9% 6-8 столових ложок.
Сіль потрібна для розсолу.

Вихід із 3 літра молока - 370 грам.

Відразу на старті давайте домовимося, що ви не використовуйте пастеризоване молоко з магазину, або молоко після заморожування, яке кип'ятили.

Тільки свіже домашнє коров'яче молоко і тільки з нього може вийти моцарелла. Якщо ви порушуєте це правило, на жаль - це провал, у вас вийде сир, вийде все, що завгодно, але не сир моцарелла.

"Я перевіряла безліч разів і я зіпсувала величезну кількість літрів молока, поки не вивела цю ідеальну технологію за якою сир точно виходить", - повідомила Литвонова.

Читайте також: