Популярные новости

Последние новости

У Ани Лорак вырвалось украинское слово - предательница начала цинично ржать

Грузия готовится к послевыборным проблемам: эксперты рассказали о последствиях вмешательства рф

Украинцы могут не платить за жилье: покроют все расходы

Как быстро приготовить дома тесто для пиццы: рецепт от шеф-повара Клопотенко

Военный эксперт рассказал, какую позицию заняли США по вступлению КНДР в войну: «Это очень удобно»

15 Минут – и ржавчины как не было: два простых способа очистить ванну

Михаил Шейтельман заявил, что по законам войны Украина имеет право уничтожать войска КНДР даже в КНДР

Минсреды приняло участие в важной конференции: сохранением биоразнообразия, несмотря на угрозы, вызванные войной

Скандал на решающем этапе избирательной кампании: Байден неожиданно сделал "подарок" Трампу

Контроль за уклонистами станет жестче: как найдут нарушителей учета

«СТЕФАНИК. Новеллы»: в Киеве покажут пьесу по текстам известного украинского экзистенциалиста

Политика у нас не изменена, и она больше всего отравляет сейчас самое украинское государство, - Олесь Доний

Минсреды приняло участие в важной конференции: сохранение биоразнообразия, несмотря на угрозы, вызванные войной

Яичница становится "золотым" блюдом: украинцы вынуждены экономить на базовых продуктах

РФ ударила по окрестностям Харькова: боеприпас попал в предприятие

Як швидко приготувати солянку: головні хитрощі кулінарів

Поделиться сюжетом
Як швидко приготувати солянку: головні хитрощі кулінарів

Суміш свіжої та в'яленої яловичини та свинини надає цьому класичному кисло-солодкому супу насиченість, дізнайтеся, як приготувати солянку.

Ситний, смачний та дуже насичений смаком, цей рецепт солянки – мрія любителя м'яса. Солянка ідеально підходить для холодних місяців або коли ви просто хочете зігрітися та поїсти.

Як приготувати солянку?

Наріжте яловичину, ковбасу, шинку та салямі на невеликі шматочки; відкладіть убік. Покладіть горошини перцю, запашний перець та лавровий перець на шматок марлі та зав'яжіть у щільний пакет; відкладіть убік.

Щоб приготувати солянку, розігрійте бекон на середньому вогні у каструлі; готуйте до хрусткої скоринки, 4-6 хвилин. Використовуючи шумівку, перекладіть бекон у миску; відставте убік.

Додати м'ясо в каструлю; готуйте до коричневого кольору, 6-8 хвилин.

Додайте цибулю, селера, капусту, сіль та перець; готуйте до м'якості, 4-6 хвилин.

Додати томатну пасту; готуйте солянку, поки вона трохи карамелізується, близько 2 хвилин.

Поверніть бекон у каструлю з пакетом спецій, помідорами та бульйоном; доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь до середнього, додайте солоні огірки та каперси; готуйте, поки м'ясо не стане дуже м'яким, 40-45 хвилин.

Видаліть пакет зі спеціями. Додайте в солянку оливки, цукор, лимон, сіль та перець. Подавайте солянку з петрушкою, зеленою цибулею та сметаною.

Читайте також:

Рецепт легкого пирога на йогурті від переможниці "Майстер Шеф": дуже просто та смачно.

Замість котлет: рецепт картопляних дерунів із куркою.

Смачно, як у ресторані: рецепт популярного італійського салату із помідорів.