Популярные новости

Последние новости

Австралия передаст Украине 14 высокоскоростных морских катеров

Забудьте про эти макароны навсегда: какой вид лучше не употреблять, если здоровье дорого

Женщин готовят к мобилизации: "Без них ждет оккупация"

Женщина хотела отменить ипотеку, но Ощадбанк не разрешил: дело дошло до суда

Использовали беспилотники, ракеты и КАБы: Воздушные силы рассказали об обороне неба

В Донецкой области для переброски оружия и боеприпасов россияне используют гражданские фуры - партизаны

Кремль пытается дискредитировать победу президента Молдовы Санду

Деньги есть, а обещанного нет: украинцы напали на "Нафтогаз" - сумма по прежнему высокая

Кому не нужно проходить ВЛК во время мобилизации в Украине: появился список категорий

В Грузии отменят результаты парламентских выборов на 30 участках из-за нарушений

Поспешите до морозов: важные дела в огороде и в саду на начало ноября

КНДР запустила минимум 7 баллистических ракет в сторону Японии

Цены усилят давление на кошельки: продукты начнут дорожать еще активнее

ВСУ за сутки "денацифицировали" 1260 российских захватчиков

Рецепт панкейков с тыквой для идеального осеннего завтрака: готовятся очень просто

Часникові гарбузи з сиром брі та грінками: робимо вишукану осінню вечерю

Поделиться сюжетом
Часникові гарбузи з сиром брі та грінками: робимо вишукану осінню вечерю

Фудексперт Світлана Левицька та авторка кулінарного блогу в Інстаграм розповіла, як можна зробити оригінальну закуску з гарбузом.

Ці ароматні гарбузи хоккайдо з ніжним сиром брі та хрусткими грінками готуються легко та швидко! Цей рецепт ідеально підходить для мультипечі, де не потрібно витрачати час на розігрів, а все виходить у півтора рази швидше, ніж у духовці.

Інгредієнти:

  • Кілька скибочок хліба
  • Невеликий гарбуз хоккайдо (350-500 г)
  • Сир бри – 125 г
  • 1 ст. л. розтопленої олії
  • 0,5 ч. л. сушеного часнику
  • 0,5 год. л. рік
  • Гілочка розмарину
  • Зелень та гарбузове насіння для прикраси

Приготування:

Хліб наріжте брусочками та підсушіть у мультипечі при 160 градусах близько 5 хвилин до кришталю.

Розріжте гарбуз навпіл, видаліть насіння. Викладіть її зрізом вниз на решітку мультипечі та готуйте 15 хвилин при 160 градусах.

У цей час змішайте олію, подрібнений розмарин, часник та сіль. Сир наріжте кубиками.

Дістаньте гарбуз, змастіть його м'якоть запашною сумішшю, нафаршируйте кубиками сиру. Готуйте ще 15 хвилин за тієї ж температури. При подачі прикрасьте зеленню і посипте гарбузовим насінням.

Опустіть хрустку грінку в розплавлений сир і м'яку м'якоть гарбуза - вийде фантастично смачна страва!

Рецепт легкого пирога на йогурті від переможниці "Майстер Шеф": дуже просто та смачно.

Замість котлет: рецепт картопляних дерунів із куркою.

Смачно, як у ресторані: рецепт популярного італійського салату із помідорів.