Популярні новини

Останні новини

Курячі рулети на картопляній подушці: найкраща вечеря за годину

Зайвими не будуть: як щомісячно отримувати від 450 грн на комуналку

Олександр Мусієнко розповів, як зірвати плани ворога на Запоріжжя, Дніпро і Харків: «Рецепти є відомі»

Ціни на капусту та буряк змінили напрямок: в скільки обійдуться овочі для борщу

Зеленський уперше прибув до Ісландії: яка мета візиту

Суддя заробив майже 4 млн грн сумнівним шляхом: йому обрали покарання

Співробітники Держекоінспекції взяли участь у підготовчому засіданні за підтримки ПРООН: оцінка шкоди довкіллю

Влада має відновити бронювання критичних працівників, щоб не спровокувати кризу у промисловості – експерт

Бризки крові та удари голим кулаком у череп: Конор МакГрегор анонсував власний файтинг

​Росіяни, які закатували до смерті жителя Ізюма, отримали підозри

Розвідка та партизани знищили залізничний міст у Бердянську: відомі деталі

Оцінка шкоди довкіллю: співробітники Держекоінспекції взяли участь у підготовчому засіданні

Чим підживити восени малину, щоб мати щедрий врожай: основні поради садівників

Мобілізацію посилять: поки рівень недостатній

Дронові атаки РФ: "Енергоатом" розповів про загрозу для Хмельницької АЕС

З курячими сердечками та печінкою: "Мастер Шеф" Ярославський дав рецепт смачнющої страви

Поділитися сюжетом
З курячими сердечками та печінкою: "Мастер Шеф" Ярославський дав рецепт смачнющої страви

Цього разу у себе в Instagram суддя "Мастер Шеф" Володимир Ярославський показав, як приготувати неймовірно смачні фаршировані курячі шийки.

Для цього рецепту "Мастер Шеф" Володимир Ярославський використовує:

  • філе куряче - 350 г
  • цибуля - 375 г
  • вершкове масло - 60 г
  • яйця - 3 шт.
  • борошно - 25 г
  • манна крупа - 75 г
  • курячі сердечка - 150 г
  • куряча печінка - 150 г
  • сіль, мелений перець - за смаком
  • трохи олії для смаження
  • можна додати дрібку мускатного горіха

"Мастер Шеф" Володимир Ярославський розповів, що надихався рецептом одеської фаршированої шийки. Якщо знайти шкірку з ший важко, можна використовувати шкіру з цілої курки.

Цибулю нарізаємо крупними кубиками та починаємо обсмажувати на розігрітій пательні з олією. Додаємо гарний шматочок вершкового масла та смажимо цибулю до прозорості.

Після цього додаємо до цибулі промиті курячі серця та печінку, трохи протушковуємо, але не до повної готовності. Солимо, перчимо та лишаємо остигати. Після цього сердечка та печінку нарізаємо крупними шматочками.

Куряче філе "Мастер Шеф" Володимир Ярославський подрібнює на мʼясорубці, додає яйця, смажену цибулю, сердечка, печінку, борошно, манку, ще трохи підсолює, перемішує та охолоджує фарш, щоб він став щільнішим. Фаршируємо мʼясною масою шкіру та підгортаємо краї, як на відео.

На пательню з невеликою кількістю олії викладаємо фаршировані шиї, ставимо на вогонь, на третину заливаємо водою та готуємо на малому вогні під кришкою приблизно пів години. Після цього додатково обсмажуємо шийки на олії з усіх боків.