Популярные новости

Последние новости

Аграриям вернут 25% за технику: как пользоваться государственной программой

Путин подтвердил участие войск КНДР в войне: политтехнолог спрогнозировал, что будет дальше

Украинские химические технологии ЛТД во время войны: как функционирует и работает компания в условиях полномасштабного вторжения

Обстрелы РФ Днепропетровщины: от дрона пострадали дети

Около километра сеток: Госэкоинспекция зафиксировала незаконный лов рыбы в Сулинском заказнике

Выращивай сам или плати втридорога: овощи станут не по карману большинству украинцев

На Буковине мужчины топором избили работника ТЦК: суд вынес вердикт

СБУ ликвидировала еще шесть схем уклонения от мобилизации: задержали чиновников ВВК

Дома тоже можно заносить: как легко отстирать домашние тапочки, всего 3 ингредиента

Сырно-тыквенная запеканка: простой осенний десерт для всей семьи

Госэкоинспекция зафиксировала незаконный лов рыбы в Сулинском заказнике

Бесплатное питание в школах: на что могут рассчитывать не только ученики 1-4 классов

Служба в ВСУ: в Минобороны рассказали о ситуации с рекрутингом

АМУ просит Раду отклонить проект о регулировании бизнеса: остановит водо- и теплоснабжение в городах

«Пироги с ежевикой» от KOZAK SISTERS: лидерка группы рассказала, чем уникален первый альбом

З курячими сердечками та печінкою: "Мастер Шеф" Ярославський дав рецепт смачнющої страви

Поделиться сюжетом
З курячими сердечками та печінкою: "Мастер Шеф" Ярославський дав рецепт смачнющої страви

Цього разу у себе в Instagram суддя "Мастер Шеф" Володимир Ярославський показав, як приготувати неймовірно смачні фаршировані курячі шийки.

Для цього рецепту "Мастер Шеф" Володимир Ярославський використовує:

  • філе куряче - 350 г
  • цибуля - 375 г
  • вершкове масло - 60 г
  • яйця - 3 шт.
  • борошно - 25 г
  • манна крупа - 75 г
  • курячі сердечка - 150 г
  • куряча печінка - 150 г
  • сіль, мелений перець - за смаком
  • трохи олії для смаження
  • можна додати дрібку мускатного горіха

"Мастер Шеф" Володимир Ярославський розповів, що надихався рецептом одеської фаршированої шийки. Якщо знайти шкірку з ший важко, можна використовувати шкіру з цілої курки.

Цибулю нарізаємо крупними кубиками та починаємо обсмажувати на розігрітій пательні з олією. Додаємо гарний шматочок вершкового масла та смажимо цибулю до прозорості.

Після цього додаємо до цибулі промиті курячі серця та печінку, трохи протушковуємо, але не до повної готовності. Солимо, перчимо та лишаємо остигати. Після цього сердечка та печінку нарізаємо крупними шматочками.

Куряче філе "Мастер Шеф" Володимир Ярославський подрібнює на мʼясорубці, додає яйця, смажену цибулю, сердечка, печінку, борошно, манку, ще трохи підсолює, перемішує та охолоджує фарш, щоб він став щільнішим. Фаршируємо мʼясною масою шкіру та підгортаємо краї, як на відео.

На пательню з невеликою кількістю олії викладаємо фаршировані шиї, ставимо на вогонь, на третину заливаємо водою та готуємо на малому вогні під кришкою приблизно пів години. Після цього додатково обсмажуємо шийки на олії з усіх боків.