Популярні новини

Останні новини

Курячі рулети на картопляній подушці: найкраща вечеря за годину

Зайвими не будуть: як щомісячно отримувати від 450 грн на комуналку

Олександр Мусієнко розповів, як зірвати плани ворога на Запоріжжя, Дніпро і Харків: «Рецепти є відомі»

Ціни на капусту та буряк змінили напрямок: в скільки обійдуться овочі для борщу

Зеленський уперше прибув до Ісландії: яка мета візиту

Суддя заробив майже 4 млн грн сумнівним шляхом: йому обрали покарання

Співробітники Держекоінспекції взяли участь у підготовчому засіданні за підтримки ПРООН: оцінка шкоди довкіллю

Влада має відновити бронювання критичних працівників, щоб не спровокувати кризу у промисловості – експерт

Бризки крові та удари голим кулаком у череп: Конор МакГрегор анонсував власний файтинг

​Росіяни, які закатували до смерті жителя Ізюма, отримали підозри

Розвідка та партизани знищили залізничний міст у Бердянську: відомі деталі

Оцінка шкоди довкіллю: співробітники Держекоінспекції взяли участь у підготовчому засіданні

Чим підживити восени малину, щоб мати щедрий врожай: основні поради садівників

Мобілізацію посилять: поки рівень недостатній

Дронові атаки РФ: "Енергоатом" розповів про загрозу для Хмельницької АЕС

Ситний гуляш: як приготувати ідеальну угорську страву

Поділитися сюжетом
Ситний гуляш: як приготувати ідеальну угорську страву

Учасниця суперфіналу кулінарного шоу "МастерШеф" Ольга Рябенко поділилася смачним рецептом гуляшу з овочами.

Цей класичний рецепт угорського гуляшу, який порадує насиченим смаком та ароматом. Прекрасний варіант для сімейної вечері чи святкового столу.

Для приготування знадобляться:

  • 1 кг яловичини
  • 1 морква
  • 2 цибулини
  • 2 зубчики часнику
  • 2-3 ст. л. рослинної олії
  • 40 г вершкового масла
  • Сіль та перець за смаком
  • 1 ст. л. паприки
  • 1,5 ст. л. муки
  • 3 ст. л. томатної пасти
  • 800 мл води
  • 1 год. л. цукор
  • 1 лавровий лист
  • 2 невеликі солодкі перці
  • 4 ст. л. вершків (15-20%)
  • Зелень для прикраси

Спосіб приготування:

Яловичину нарізати на середні шматочки, моркву та цибулю — півкільцями, часник подрібнити. У розігріту сковороду додати рослинну і вершкове масло, викласти м'ясо, приправити сіллю, перцем, паприкою і обсмажити до рум'яної скоринки.

Потім додати цибулю, часник та моркву, продовжуючи обсмажувати. Після цього всипати борошно, влити томатну пасту, попередньо розведену у воді, і додати цукор з лавровим листом. Гасити під кришкою на середньому вогні протягом години.

Перець нарізати соломкою, додати м'яса і готувати ще 20-30 хвилин. В кінці влити вершки, за хвилину зняти з вогню і додати зелень.

Подавати з картопляним пюре чи іншим гарніром.