Популярные новости

Последние новости

Путин подтвердил участие войск КНДР в войне: политтехнолог спрогнозировал, что будет дальше

Украинские химические технологии ЛТД во время войны: как функционирует и работает компания в условиях полномасштабного вторжения

Обстрелы РФ Днепропетровщины: от дрона пострадали дети

Около километра сеток: Госэкоинспекция зафиксировала незаконный лов рыбы в Сулинском заказнике

Выращивай сам или плати втридорога: овощи станут не по карману большинству украинцев

На Буковине мужчины топором избили работника ТЦК: суд вынес вердикт

СБУ ликвидировала еще шесть схем уклонения от мобилизации: задержали чиновников ВВК

Дома тоже можно заносить: как легко отстирать домашние тапочки, всего 3 ингредиента

Сырно-тыквенная запеканка: простой осенний десерт для всей семьи

Госэкоинспекция зафиксировала незаконный лов рыбы в Сулинском заказнике

Бесплатное питание в школах: на что могут рассчитывать не только ученики 1-4 классов

Служба в ВСУ: в Минобороны рассказали о ситуации с рекрутингом

АМУ просит Раду отклонить проект о регулировании бизнеса: остановит водо- и теплоснабжение в городах

«Пироги с ежевикой» от KOZAK SISTERS: лидерка группы рассказала, чем уникален первый альбом

Наступление на Харьковщине: военный эксперт рассказал, смогут ли россияне форсировать Оскол и захватить Купянск

Ситний гуляш: як приготувати ідеальну угорську страву

Поделиться сюжетом
Ситний гуляш: як приготувати ідеальну угорську страву

Учасниця суперфіналу кулінарного шоу "МастерШеф" Ольга Рябенко поділилася смачним рецептом гуляшу з овочами.

Цей класичний рецепт угорського гуляшу, який порадує насиченим смаком та ароматом. Прекрасний варіант для сімейної вечері чи святкового столу.

Для приготування знадобляться:

  • 1 кг яловичини
  • 1 морква
  • 2 цибулини
  • 2 зубчики часнику
  • 2-3 ст. л. рослинної олії
  • 40 г вершкового масла
  • Сіль та перець за смаком
  • 1 ст. л. паприки
  • 1,5 ст. л. муки
  • 3 ст. л. томатної пасти
  • 800 мл води
  • 1 год. л. цукор
  • 1 лавровий лист
  • 2 невеликі солодкі перці
  • 4 ст. л. вершків (15-20%)
  • Зелень для прикраси

Спосіб приготування:

Яловичину нарізати на середні шматочки, моркву та цибулю — півкільцями, часник подрібнити. У розігріту сковороду додати рослинну і вершкове масло, викласти м'ясо, приправити сіллю, перцем, паприкою і обсмажити до рум'яної скоринки.

Потім додати цибулю, часник та моркву, продовжуючи обсмажувати. Після цього всипати борошно, влити томатну пасту, попередньо розведену у воді, і додати цукор з лавровим листом. Гасити під кришкою на середньому вогні протягом години.

Перець нарізати соломкою, додати м'яса і готувати ще 20-30 хвилин. В кінці влити вершки, за хвилину зняти з вогню і додати зелень.

Подавати з картопляним пюре чи іншим гарніром.