Популярні новини

Останні новини

Олександр Мусієнко розповів, як зірвати плани ворога на Запоріжжя, Дніпро і Харків: «Рецепти є відомі»

Ціни на капусту та буряк змінили напрямок: в скільки обійдуться овочі для борщу

Зеленський уперше прибув до Ісландії: яка мета візиту

Суддя заробив майже 4 млн грн сумнівним шляхом: йому обрали покарання

Співробітники Держекоінспекції взяли участь у підготовчому засіданні за підтримки ПРООН: оцінка шкоди довкіллю

Влада має відновити бронювання критичних працівників, щоб не спровокувати кризу у промисловості – експерт

Бризки крові та удари голим кулаком у череп: Конор МакГрегор анонсував власний файтинг

Розвідка та партизани знищили залізничний міст у Бердянську: відомі деталі

​Росіяни, які закатували до смерті жителя Ізюма, отримали підозри

Оцінка шкоди довкіллю: співробітники Держекоінспекції взяли участь у підготовчому засіданні

Чим підживити восени малину, щоб мати щедрий врожай: основні поради садівників

Мобілізацію посилять: поки рівень недостатній

Дронові атаки РФ: "Енергоатом" розповів про загрозу для Хмельницької АЕС

Військовий сфотографував ППО і виклав в мережу: суд призначив йому покарання

Влада розуміє важливість звільнення України від екологічного податку СВАМ – Качка

Ікра з зелених помідорів: рецепт простої та неймовірно смачної закуски

Поділитися сюжетом
Ікра з зелених помідорів: рецепт простої та неймовірно смачної закуски

Авторка кулінарної книги "Твої найкращі рецепти", популярна фудблогерка Тетяна Юшина показала, як приготувати смачну ікру з зелених помідорів.

Кулінар відзначила, що квашені або мариновані зелені помідори йдуть дуже погано, коли у вас є заготовані стиглі червоні томати, а от ікру з зелених помідорів ви точно зʼїсте.

Ікра готується дуже просто, без додавання оцту, але дуже добре зберігається і виходить неймовірно смачною.

"До сніданку, на хліб до супу, до будь-якої вечері, коли гості прийшли - її також не соромно на стіл поставити", – радить блогерка.

Для приготування ікри з зелених помідорів нам знадобляться:

  • зелені помідори - 1 кг
  • цибуля ріпчаста - 250 г
  • морква - 250 г
  • солодкий перець - 500 г
  • сіль - за смаком
  • гострий перець - за смаком
  • трішки олії для смаження

Зелені помідори, цибулю, солодкий перець та моркву дрібно нарізаємо. Або моркву можна натерти на крупній тертці.

На розігрітій пательні з невеликою кількістю олії починаємо смажити цибулю. Далі додаємо поркву та перець. Слідом додаємо зелені помідори та перемішуємо.

Додаємо сіль і, за бажанням, трохи гострого перцю, з ним ікра виходить іще смачнішою. Тушкуємо овочі до випаровування рідини. Куштуємо закуску, за необхідності додаємо трохи цукру.

Готову ікру з зелених помідорів розкладаємо в стерилізовані банки та герметично закриваємо, або ж просто зберігаємо в холодильнику.

"Це дуже смачно! Обов’язково спробуйте!", – наголосила кулінар.