Популярні новини

Останні новини

Може змінити хід війни: експерт розповів, якої далекобійної зброї потребує Україна

Повістка від ТЦК: які обставини звільнять вас від штрафу

"Не буває готового солдата": полковник ЗСУ вказав, чому військові найчастіше тікають з фронту

Готували зрив мобілізації: СБУ викрила 12 агентів Кремля

​"Укрзалізниця" призначила додаткові потяги: на які напрямки

Покровськ повністю заблокують для заходу і виходу: мешканців закликають терміново евакуюватися

У чому суворо заборонено зустрічати Новий 2025 рік: комусь оливки, а комусь навіть золото

​Сотні українських шкіл отримають по майже триста тисяч гривень допомоги на підготовку до зими

Ніжний чізкейк без творога: як готувати просто та смачно

Пенсіонери залишаться без обіцяних виплат: реальні суми значно менші, ніж заявлялося

Робособака і рій дронів: на полігоні протестували нові технології для фронту

Україна має реальну перспективу стати газовим хабом Східної Європи - Міненерго

Біженці з України отримають новий статус: Німеччина готує реформу соціальних виплат

​"Забула" задекларувати: пасажирка рейсового автобуса "Познань - Суми" перевозила коштовностей на понад 2 млн гривень

Не хотів воювати через зламану ключицю: суд виніс вирок жителю Харкова

Як смачно приготувати рибу з картоплею: простий рецепт від фіналістки "Мастер Шеф"

Поділитися сюжетом
Як смачно приготувати рибу з картоплею: простий рецепт від фіналістки "Мастер Шеф"

Цього разу у себе в Instagram зірка дванадцятого сезону "Мастер Шеф" Ольга Рябенко поділилася рецептом неймовірно смачної та ароматної риби з картоплею.

Зірка "Мастер Шеф" використала дорадо, але за цим рецептом смачною буде будь-яка риба. Підійде будь-яка біла риба (сібас, кінг-кліп, мерлуза, судак, тріска, камбала). Можна використовувати і червону, але з білою буде краще.

Для цього рецепту "Мастер Шеф" Ольга Рябенко бере такі інгредієнти:

  • дорадо - 2 шт.
  • картопля - 2 шт.
  • помідори - 2 шт.
  • 1 ст.л. оливкової олії
  • 1 анчоус (можна і без нього)
  • 3 зуб. часнику
  • 1 ч.л. сушеного базиліку
  • сіль і мелений перець - за смаком
  • 100 г оливок
  • петрушка - за бажанням

Крім того, для заливки "Мастер Шеф" Ольга Рябенко використала 70 г оливкової олії, 1 ч.л. паприки, 1 ч.л. сушеного імбиру та 70 г води.

Рибу зірка "Мастер Шеф" одразу чистить, розбирає на філе та видаляє кісточки. Картоплю чистимо та нарізаємо кільцями. Помідори також нарізаємо кільцями, а часник – дрібно.

На розігрітій пательні з 1 ст.л. олії обсмажуємо часник із анчоусом приблизно дві хвилини. На часник викладаємо шар із кілець помідорів, посипаємо сушеним базиліком і підсолюємо. Зверху викладаємо картоплю.

Змішуємо всі інгредієнти для заливки та заливаємо цією сумішшю картоплю. Під кришкою готуємо до готовності картоплі.

Після цього зверху на картоплю викладаємо філе риби, солимо, перчимо, додаємо оливки, дрібно нарізану петрушку, поливаємо соусмо і готуємо ще приблизно сім хвилин.