Популярні новини

Останні новини

Олександр Мусієнко розповів, як зірвати плани ворога на Запоріжжя, Дніпро і Харків: «Рецепти є відомі»

Ціни на капусту та буряк змінили напрямок: в скільки обійдуться овочі для борщу

Зеленський уперше прибув до Ісландії: яка мета візиту

Суддя заробив майже 4 млн грн сумнівним шляхом: йому обрали покарання

Співробітники Держекоінспекції взяли участь у підготовчому засіданні за підтримки ПРООН: оцінка шкоди довкіллю

Влада має відновити бронювання критичних працівників, щоб не спровокувати кризу у промисловості – експерт

Бризки крові та удари голим кулаком у череп: Конор МакГрегор анонсував власний файтинг

Розвідка та партизани знищили залізничний міст у Бердянську: відомі деталі

​Росіяни, які закатували до смерті жителя Ізюма, отримали підозри

Оцінка шкоди довкіллю: співробітники Держекоінспекції взяли участь у підготовчому засіданні

Чим підживити восени малину, щоб мати щедрий врожай: основні поради садівників

Мобілізацію посилять: поки рівень недостатній

Дронові атаки РФ: "Енергоатом" розповів про загрозу для Хмельницької АЕС

Військовий сфотографував ППО і виклав в мережу: суд призначив йому покарання

Влада розуміє важливість звільнення України від екологічного податку СВАМ – Качка

Улюблений осінній крем-суп: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво поділився простим рецептом

Поділитися сюжетом
Улюблений осінній крем-суп: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво поділився простим рецептом

Цього разу у себе в Instagram суддя кулінарного проєкту "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом неймовірно смачного крем-супу з солодкого перцю.

Щоб приготувати смачний і легкий суп із солодкого перцю, "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво бере такі інгредієнти:

  • 8 болгарських перців
  • 1 головка часнику
  • 50 г оливкової олії
  • 1 цибулина
  • 400 г будь-якого бульйону або просто води

Крім того, "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво використав для подачі трохи петрушки, а також приготував грінки.

Болгарські перці "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво розрізає навпіл, видаляє хвостики та насіння та викладає на деко, застелене пергаментом, зрізом донизу. Зверху трохи збризкуємо перці олією, солимо та перчимо.

У головки часника зрізаємо верхівку, загортаємо його в фольгу та кладемо на деко поруч із перцем. Запікаємо овочі в розігрітій до 200 градусів духовці до готовності (приблизно 20-25 хвилин).

Тим часом цибулю "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво нарізає кубиками та обсмажує або на розігрітій пательні, або прямо в каструлі з невеликою кількістю олії.

Запечені перці накриваємо плівкою, даємо трохи охолонути, а потім чистимо від шкірки. Запечений часник вичавлюємо.

До обсмаженої цибулі додаємо перці, часник, вливаємо бульйон або воду та перебиваємо все блендером до однорідності. За бажанням додаємо ще сіль, перець та олію.

Подавати суп із перців "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво радить гарячим, посипавши його дрібно нарізаною петрушкою та разом із грінками.

Тісто для вареників вийде ідеальним: Хіменес-Браво дав рецепт, який ви полюбите.

Оригінальніше за омлет: рецепт смачного сніданку за 10 хвилин.

Омлет з цікавим інгредієнтом за 5 хвилин: Хіменес-Браво поділився улюбленим рецептом.