Популярні новини

Останні новини

До пенсій нарахують по 3250 грн: кому чекати "подарунків" у листопаді та грудні

Головні причини відступу ЗСУ: військовий експерт розповів, через що не вдається тримати фронт

Як оформити субсидію, не виходячи з дому: швидка інструкція

Обмеження на дорогах та посилений прикордонний контроль: до чого готуватися у листопаді

Ідеальне тісто для чебуреків: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав простий рецепт

Що потрібно знати під час вибору пральної машини

В Україні різко погіршиться погода: посилиться вітер та засніжить, новий прогноз

За лічені хвилини: Міноборони готує нововвведення для мобілізації

Коли День святого Миколая у 2024 році: головні традиції та заборони

Експерти передбачають збільшення цін на оренду землі до 50%

Пенсіонерам допоможуть у листопаді: скільки доплатять

Паста Амосова: переможниця "Мастер Шеф" дала рецепт смачної та корисної суміші

Українцям обіцяють кінець пенсійної несправделивості: коли у стареньких поважчають гаманці

Трансформація чекає на всіх: як Плутон вплине на життя Скорпіонів та Водоліїв

Батьки ігнорують збори у школах: вчителька розповіла про трагічні наслідки

Соковиті фаршировані помідори з сирною шапочкою: рецепт, який вартий святкового столу

Поділитися сюжетом
Соковиті фаршировані помідори з сирною шапочкою: рецепт, який вартий святкового столу

Кожен із нас хоч раз куштував перці, фаршировані м'ясом та іншими начинками. Ця страва вважається домашньою, і любить її багато хто. Щоб урізноманітнити меню для близьких, приготуйте за таким же принципом помідори.

Фаршировані помідори виходять соковитішими, ніж перці, і смак томатів приємно доповнює м'ясний фарш. У цей рецепт також входять гриби із сиром.

Фаршировані помідори, кадр YouTube

Інгредієнти:

  • Помідори - 8 шт.
  • М'ясо - 160 гр.
  • Свіжі гриби – 100 гр.
  • Зелена цибуля - 20 г.
  • Яйця - 2 шт.
  • Вершкове масло - 60 гр.
  • Твердий сир – 50 гр.
  • Рослинна олія
  • Зелень петрушки
  • Сметана для подачі - за смаком
  • Сіль, перець

Як приготувати фаршировані помідори:

Нарізати дрібними кубиками гриби, цибулю та м'ясо. Першими почати смажити гриби, для них потрібно більше часу теплової обробки, коли гриби випустять воду і вона випарується - додати трохи олії та додати цибулю та м'ясо, посолити, поперчити, смажити 10 хвилин.

Гриби та м'ясо охолодити, додати у фарш яйця і добре перемішати. У помідорів зрізати верхівки, вийняти половину м'якоті, помідори будуть більш стійкими та міцними.

Приготованим фаршем наповнити помідори і відправити на змащений лист. Помідори посипати тертим сиром і покласти по шматочку олії, випікати в духовці за середньої температури 15 хвилин. Подавати гарячими зі сметаною.

Раніше ми повідомляли про гарбузовий манник у лимонному сиропі: рецепт без борошна та яєць для ласунів.