Популярні новини

Останні новини

Цінові гойдалки на ринку овочів: як зекономити гроші і не залишитись голодним

Як зберігати в квартирі овочі: найпростіші методи від досвідчених господинь

Шахраї експлуатують горе українців: крадуть гроші через фальшиві петиції про загиблих

Рахунки за електроенергію: у YASNO закликали оплачувати по-новому

Сирні косички з дріжджового тіста: швидкий та смачний рецепт від "Мастер Шефа"

PUBG: Battlegrounds отримає спадкоємця: стали відомі незвичайні механіки шутера Project ARC

Невдоволення наростає: експерти розповіли, кого демократи назвуть винним у разі поразки Камалы Харріс

Доведеться відвідати ПФУ: кому з українців у 2025 році "зупинять" виплати

Пенсіонери отримають доплату до кінця року

У Сумах ворожий дрон влучив у багатоповерхівку: у прокуратурі показали наслідки

"ПриватБанк" блокує рахунки навіть українських бійців, лишаючи їх без грошей: "Не можу ніяк зрозуміти, як"

Віра Брежнєва зайняла "посаду" Вєрки Сердючки, тільки в купе: "Погодилася без роздумів..."

Командуванню Сил тероборони дали нові повноваження: пояснення Міноборони

Неявка до ТЦК за повісткою: скільки разів можуть оштрафувати

Як приготувати фриттату: ситний омлет із сиром та овочами

Поділитися сюжетом
Як приготувати фриттату: ситний омлет із сиром та овочами

Учасниця суперфіналу кулінарного шоу "МастерШеф" Ольга Рябенко розповіла, як зробити смачний сніданок без проблем.

Фріттата - ідеальний сніданок для всієї родини, в його основі - яйця, овочі, сир та ароматні трави, а для приготування потрібна сковорода, яку можна ставити в духовку.

Інгредієнти :

  • Бекон - 120 г
  • Солодкий перець – 1 шт.
  • Зелена цибуля - 4-5 шт.
  • Стручкова квасоля - 100 г
  • Яйця - 7 шт.
  • Пармезан - 100 гр
  • Моцарела (м'яка) — 1 шт.
  • Сіль та перець за смаком
  • Свіжий базилік - 2-3 гілочки

Приготування:

Наріжте невеликими шматочками бекон і обсмажте на середньому вогні в сковороді. Додайте до бекону нарізаний смужками солодкий перець. Обсмажуйте його разом із беконом близько 5 хвилин.

У сковороду додайте стручкову квасолю, нарізану зелену цибулю і дрібно нарізане листя базиліка. Обсмажуйте суміш ще 2 хвилини.

В окремій мисці збийте яйця з додаванням солі та перцю. Додайте натертий пармезан в яєчну суміш і перемішайте. Влийте яєчну суміш в сковороду, рівномірно розподіліть по овочах і бекону.

Наріжте м'яку моцарелу тонкими скибочками та викладіть її зверху на яйця. Переставте сковороду в заздалегідь розігріту до 180 °C духовку і запікайте омлет близько 15 хвилин, доки яйця не схопляться, а сир не розплавиться.