Популярні новини

Останні новини

Безкоштовного житла та виплат більше не буде: Франція позбавляє українців допомоги

Яку зелень найпростіше виростити на підвіконні: господині поділилися порадами

ТЦК здійснюватиме обмін даними про військовозобов'язаних з СБУ та поліцією, - Умєров

Немає інтернету – немає пенсії: клієнти відомого банку залишаються без виплат

Рецепт смачнющих пиріжків із мʼясом: шеф-кухар поділилася простим рецептом

Ти не геймер, ти горбатий чахлик: вчені заявили, що столи-трансформери небезпечніші за сидячі

"Переведення медиків зі шпиталів у піхоту": у Генштабі спростували заяву Безуглої

В Україні знову можуть зрости тарифи на комуналку: детальний прогноз від МВФ

Платіжка за світло може зрости: хто заплатить більше

Нардеп Юрій Шаповалов допоміг бізнес-партнеру уникнути сплати податків на сотні мільйонів

Комаровський назвав головну помилку при лікуванні варикозу: що не варто робити

Ощадбанк відбирає в пенсіонерів останні копійки: змушені чекати місяцями

Субсидія для ВПО на оренду житла: кому дадуть допомогу і що для цього потрібно

У Харкові чоловік продавав керуючі посади: вдалося заробити солідну суму

Ми всі не ідеальні: найгірші риси всіх знаків Зодіаку

Шоколадно-банановый хлеб: шеф-повар дала простой рецепт популярного десерта

Поділитися сюжетом
Шоколадно-банановый хлеб: шеф-повар дала простой рецепт популярного десерта

Шеф-повар Валентина Кущ показала, как приготовить банановый хлеб с шоколадом – этот кекс получается невероятно вкусным и ароматным.

Чтобы приготовить шоколадный банановый хлеб, нам понадобятся следующие ингредиенты:

  • сливочное масло – 120 г
  • сахар – 200 г
  • яйца – 2 шт.
  • бананы – 3 шт. в тесто + 1 шт. для декора
  • сода пищевая – 1 ч.л.
  • мука – 200 г
  • какао-порошок - 50 г
  • шоколад черный – сколько не жалко (150-200 г)

"Бананы можно брать темные, они еще слаще и больше подходят к этому кексу", – отметила шеф-повар.

Мягкое сливочное масло вместе с сахаром взбиваем до побеления. По одному добавляем яйца и продолжаем взбивать смесь. Добавляем бананы, разминаем их вилкой в ​​пюре и взбиваем до однородности.

После этого добавляем к банановой массе сухие ингредиенты: муку, соду и какао-порошок. Еще раз сбиваем тесто до однородности.

В конце добавляем в тесто шоколад (дропсы или просто измельченный ножом) и перемешиваем. Немного шоколада оставляем для декора.

Шоколадно-банановое тесто выливаем в форму для кекса, смазанную сливочным маслом и немного присыпанную мукой, сверху посыпаем шоколадом и выкладываем разрезанный вдоль пополам банан.

Выпекаем банановый хлеб в разогретой до 180 градусов духовке примерно час, готовность проверяем деревянной шпажкой.

"У меня запекался 1 час 15 минут. Это оооочень вкусно", – добавила шеф-повар.