Популярні новини

Останні новини

Безкоштовного житла та виплат більше не буде: Франція позбавляє українців допомоги

Яку зелень найпростіше виростити на підвіконні: господині поділилися порадами

ТЦК здійснюватиме обмін даними про військовозобов'язаних з СБУ та поліцією, - Умєров

Немає інтернету – немає пенсії: клієнти відомого банку залишаються без виплат

Рецепт смачнющих пиріжків із мʼясом: шеф-кухар поділилася простим рецептом

Ти не геймер, ти горбатий чахлик: вчені заявили, що столи-трансформери небезпечніші за сидячі

"Переведення медиків зі шпиталів у піхоту": у Генштабі спростували заяву Безуглої

В Україні знову можуть зрости тарифи на комуналку: детальний прогноз від МВФ

Платіжка за світло може зрости: хто заплатить більше

Нардеп Юрій Шаповалов допоміг бізнес-партнеру уникнути сплати податків на сотні мільйонів

Комаровський назвав головну помилку при лікуванні варикозу: що не варто робити

Ощадбанк відбирає в пенсіонерів останні копійки: змушені чекати місяцями

Субсидія для ВПО на оренду житла: кому дадуть допомогу і що для цього потрібно

У Харкові чоловік продавав керуючі посади: вдалося заробити солідну суму

Ми всі не ідеальні: найгірші риси всіх знаків Зодіаку

С грибами и сыром: звезда "Мастер Шеф" показала простой рецепт галушек

Поділитися сюжетом
С грибами и сыром: звезда "Мастер Шеф" показала простой рецепт галушек

Участница двенадцатого сезона кулинарного проекта "Мастер Шеф" Мирослава Пекарюк показала, как приготовить кукурузные галушки с грибами и сыром.

Ингредиенты для галушек:

  • 150 г кукурузной муки
  • 4 яйца (разделяем на белки и желтки)
  • 3 ст.л. сливочного масла
  • 30 г сушеных грибов
  • 150 г твердого сыра
  • соль – по вкусу

Для подливки "Мастер Шеф" Мирослава Пекарюк использовала:

  • 25 г муки
  • 25 г сливочного масла
  • 250 г грибного бульона (в котором варили сушеные грибы)
  • соль – по вкусу

Сушеные грибы звезда "Мастер Шеф" предварительно замачивают, а затем отваривают примерно пол часа. Отварные грибы нарезаем на мелкие кусочки.

Яичные белки взбиваем до стойких пиков. Желтки смешиваем с мягким сливочным маслом, кукурузной мукой, солью, добавляем взбитые белки и перемешиваем. Добавляем нарезанные грибы и перемешиваем еще раз до однородности.

В кастрюле "Мастер Шеф" Мирослава Пекарюк доводит до кипения воду и чайной ложкой мечет галушки. Варим галушки, пока они не всплывут.

Для подливки сперва на сухой сковороде обжариваем муку до коричневого цвета. После этого добавляем масло, вливаем грибной бульон и перемешиваем до однородности, солим по вкусу.

Отварные галушки перекладываем в сковороду к подливке, прогреваем, а затем перекладываем все в форму для запекания. Сверху "Мастер Шеф" Мирослава Пекарюк щедро посыпает галушки тертым сыром и отправляет их в разогретую до 200 градусов духовку на 15 минут.