Популярні новини

Останні новини

Безкоштовного житла та виплат більше не буде: Франція позбавляє українців допомоги

Яку зелень найпростіше виростити на підвіконні: господині поділилися порадами

ТЦК здійснюватиме обмін даними про військовозобов'язаних з СБУ та поліцією, - Умєров

Немає інтернету – немає пенсії: клієнти відомого банку залишаються без виплат

Рецепт смачнющих пиріжків із мʼясом: шеф-кухар поділилася простим рецептом

Ти не геймер, ти горбатий чахлик: вчені заявили, що столи-трансформери небезпечніші за сидячі

"Переведення медиків зі шпиталів у піхоту": у Генштабі спростували заяву Безуглої

В Україні знову можуть зрости тарифи на комуналку: детальний прогноз від МВФ

Платіжка за світло може зрости: хто заплатить більше

Нардеп Юрій Шаповалов допоміг бізнес-партнеру уникнути сплати податків на сотні мільйонів

Комаровський назвав головну помилку при лікуванні варикозу: що не варто робити

Ощадбанк відбирає в пенсіонерів останні копійки: змушені чекати місяцями

Субсидія для ВПО на оренду житла: кому дадуть допомогу і що для цього потрібно

У Харкові чоловік продавав керуючі посади: вдалося заробити солідну суму

Ми всі не ідеальні: найгірші риси всіх знаків Зодіаку

Рецепт пасты со свекольным соусом от победительницы "Мастер Шеф": очень вкусно и красиво

Поділитися сюжетом
Рецепт пасты со свекольным соусом от победительницы "Мастер Шеф": очень вкусно и красиво

Победительница кулинарного шоу "Мастер Шеф - 12 " Валерия Матрохина поделилась с украинцами любимым рецептом пасты со свекольным соусом.

На две порции пасты со свекольным соусом победительница "Мастер Шеф" берет:

  • паста из твердых сортов пшеницы – 200 г
  • свекла – 2 шт. большого размера
  • сыр сливочный – 100 г
  • чеснок – 0,5 головки
  • сок и цедра половинки лимона
  • орехи грецкие - 50 г
  • соль, молотый черный перец, перец чили – по вкусу

Кроме того, для подачи звезда "Мастер Шеф" использует сыр страчателла или фета, листики свежего базилика и оливковое масло.

Свеклу "Мастер Шеф" Валерия Матрохина хорошо вымывает и разрезает пополам. Головку чеснока также разрезаем пополам. Выкладываем свеклу и чеснок на противень, застеленный пергаментом, сбрызгиваем растительным маслом, солим, перчим и запекаем в разогретой до 180 градусов до готовности (приблизительно час).

Запеченную свеклу чистим от кожуры, чеснок выжимаем. К овощам добавляем сливочный сыр, лимонный сок, цедру, немного перца чили, грецкие орехи, солим, перчим и перебиваем блендером до однородности.

Пасту "Мастер Шеф" Валерия Матрохина отваривает до состояния аль денте, а затем сливает воду, но стакан воды, в которой варилась паста, оставляет, ее добавим к соусу.

Смешиваем пасту, свекольный соус и стакан воды. Сразу подаем пасту к столу вместе с сыром и базиликом.