Популярні новини

Останні новини

Як швидко виростити зелену цибулю на підвіконні: корисні поради від садівників

Яскравий та смачний рецепт від зірки "Мастер Шеф": готуємо равіолі з качкою

Чим підживити землю в листопаді: найкращі варіанти садівників

Warner Bros. планує повернути "Гру престолів" у вигляді фільму: що чекати фанатам

Чим підгодувати кімнатні рослини у листопаді: цвістітимуть і радуватимуть

Харчування довело хлопця до сліпоти: як це сталося

Нічого не було: українці кладуть гроші на рахунок, але в ПриватБанку їх гублять та шукають місяцями

Делікатес за копійки: зірки "Мастер Шеф" показали, як смачно приготувати курячі голови

Пиво допоможе з ідеальним газоном: пити не доведеться

Посадові оклади понад 100 тисяч гривень: економіст розповів про зарплатні "маніпуляції" чиновників

Частина пенсіонерів втратить 2300 грн із основної виплати: кого в черзі обвели олівцем

"Лагідна українізація" вже не працює: пропонують новий підхід

Путін відзначився кумедною заявою про використання матюків росіянами

Трамп назвав умову, за якої визнає свою поразку

Гроші для ВПО: з‘явився порядок дій у разі затримань виплат

Рецепт домашнего овсяного печенья за 10 минут: с корицей еще вкуснее

Поділитися сюжетом
Рецепт домашнего овсяного печенья за 10 минут: с корицей еще вкуснее

Украинская кулинарная блогерка Екатерина Мовчан показала, как за 10 минут приготовить вкуснейшее домашнее овсяное печенье с корицей и орешками.

"Для меня выпечка печенья всегда очень атмосферный процесс. Включаю легкий фильм или любимую музыку. Быстро замешиваю тесто, формирую печенье и отправляю загорать в духовку. Пока печенье запекается, как раз можно заварить чашку кофе или душистого чая", - рассказала кулинар.

Для приготовления ароматного овсяного печенья с корицей и орешками нам понадобятся следующие ингредиенты:

  • сливочное масло (мягкое) - 110 г
  • сахар (лучше коричневый, но можно заменить и на обычный) – 140 г
  • яйцо – 1 шт.
  • овсяные хлопья – 90 г
  • мука – 160 г
  • разрыхлитель - 5 г
  • корица – 0,5 ч.л.
  • орехи (любые) – 100 г

Мягкое сливочное масло растираем с сахаром. Затем добавляем яйцо и активно смешиваем, чтобы масса немного увеличилась в объеме.

После этого добавляем овсяные хлопья и перемешиваем. Добавляем муку с разрыхлителем и корицей и снова перемешиваем. Орехи нарезаем ножом, добавляем к тесту и еще раз хорошо все вымешиваем.

Делим тесто на порции и формируем из него печенье в виде шайбочек. Сформированное овсяное печенье выкладываем на противень, застеленный пергаментом, и отправляем в разогретую до 190 градусов духовку до золотистости (примерно на 10 минут).