Популярні новини

Останні новини

Внутрішня безпека СБУ має перевірити генерала Носача, – Тука

Верховна Рада ухвалила закон: які нововведення готуються в армії

"Нафтогаз" попередив українців про опалення: відомо, що потрібно зробити перед включенням тепла в оселі

​Онук та дід з Одеси налагодили міжнародний наркотрафік у дитячих іграшках

Кличко: Столиця підготувала до зими 550 одиниць снігоприбиральної техніки та зробила запаси солі і піску

У РНБО відреагували на фейк z-пропаганди про масовані ракетні удари

За "уламками" по НПЗ у Саратові стоїть Головне управління розвідки

Відпочинь від Dota 2, адже студія Blizzard готується до анонсу ремастера Warcraft II

Масована нічна атака по Одесі: є жертви та поранені, моторошні кадри

Як можуть змінитися комунальні платіжки у 2025 році

"Укрзалізниця" оскандалилась через російську мову

Переломний момент: Генсек НАТО розповів, чому війська КНДР у Європі змінюють правила гри

Донька Маска через перемогу Трампа ухвалила важливе життєве рішення

Мільйонні борги спонукають до підвищення тарифів: вода з крана може стати дорогим задоволенням

Фіксував розміщення військових об'єктів: ТЦКшник зливав росіянам позиції ЗСУ

Делікатес за копійки: зірки "Мастер Шеф" показали, як смачно приготувати курячі голови

Поділитися сюжетом
Делікатес за копійки: зірки "Мастер Шеф" показали, як смачно приготувати курячі голови

Учасники кулінарного шоу "Мастер Шеф" Артем Горбенко та Любов Канівець показали, як просто та смачно можна приготувати курячі голови Гунбао (по-китайськи).

Головна смакота в курячих головах – це мізки, а з таким соусом страва вийде дуже смачною.

Для цього рецепту зірки "Мастер Шеф" використали:

  • курячі голови - 12 шт.
  • перець болгарський - 1 шт.
  • зелена цибуля - маленький пучок
  • часник - 3 зуб.
  • імбир - 15 г
  • арахіс - 100 г
  • перець чилі - 5 г
  • кунжут - 25 г
  • сіль - 5 г
  • цукор - 30 г
  • соєвий соус - 40 г
  • соєвий соус темний - 10 г
  • курячий бульон - 100 мл
  • бодян - 3 г
  • фенхель - 5 г

Спершу зірки "Мастер Шеф" зачищають, обпалюють курячі голови та відварюють їх.

Болгарський перець нарізаємо соломкою, зелену цибулю на досить довгі шматочки, часник, імбир і чилі – дрібно.

Варені курячі голови зірки "Мастер Шеф" обсмажують на олії з усіх боків. Обсмажені голови прибираємо з казана чи пательні.

У сухому казані прогріваємо арахіс, кунжут і спеції, щоб вони розкрили свій аромат. Додаємо солодкий перець, чилі, часник, імбир, сіль і продовжуємо смажити. Вливаємо соєвий соус, додаємо цукор і перемішуємо.

Далі зірки "Мастер Шеф" вливають курячий бульйон і тушкують соус приблизно 5 хвилин. Повертаємо обсмажені голови в казан, перемішуємо та готуємо ще 15-20 хвилин. У кінці додаємо зелену цибулю.

"Як їсти цей делікатес? Знімаєте черепушку і висмоктуєте мізки", – пояснив учасник "Мастер Шеф".