Популярні новини

Останні новини

Нічого не було: українці кладуть гроші на рахунок, але в ПриватБанку їх гублять та шукають місяцями

Делікатес за копійки: зірки "Мастер Шеф" показали, як смачно приготувати курячі голови

Пиво допоможе з ідеальним газоном: пити не доведеться

Посадові оклади понад 100 тисяч гривень: економіст розповів про зарплатні "маніпуляції" чиновників

Частина пенсіонерів втратить 2300 грн із основної виплати: кого в черзі обвели олівцем

"Лагідна українізація" вже не працює: пропонують новий підхід

Путін відзначився кумедною заявою про використання матюків росіянами

Трамп назвав умову, за якої визнає свою поразку

Гроші для ВПО: з‘явився порядок дій у разі затримань виплат

Хлопець знав про дівчину все, але потім вона нагадала про обіцянку: витримати не зміг і розстався

Рване м'ясо: як приготувати ситну страву на всі випадки життя

Ураган та сонце: як буде змінюватися погода в Україні до вихідних

У Зеленського відреагували на скандальний "закон про дрова"

$3500 пенсії, російський паспорт та зникла інвалідність ціною 5 млн грн: як голова ГУНП Олег Трачук усіх за ніс тримає

Астрологи назвали знаки, які покликані змінити світ на краще: осередок мудрості та доброти

Простий рецепт курячих нагетсів у духовці: дуже смачно та без зайвої олії

Поділитися сюжетом
Простий рецепт курячих нагетсів у духовці: дуже смачно та без зайвої олії

Шеф-кухар Олександр Огороднік показав, як у домашніх умовах приготувати смачні та корисні домашні нагетси з курки без тонни олії.

Для приготування нагетсів нам знадобляться такі інгредієнти:

  • куряче філе - 400 г
  • кукурудзяні пластівці (не солодкі) - 150 г
  • борошно - 50 г
  • яйця - 2 шт.
  • сіль - 10 г
  • чорний перець мелений - 2 г
  • паприка - 2 г
  • часник - 1 зуб.
  • тимʼян - дрібка
  • цукор - дрібка
  • трішки олії (зручно у формі спрею)

Куряче філе нарізаємо на невеликі шматочки масою приблизно по 30 г.

Кукурудзяні пластівці подрібнюємо до стану крихти. На окрему тарілку насипаємо борошно. В мисочці змішуємо яйця з сіллю, перцем, паприкою, вичавленим або натертим часником, тимʼяном і цукром.

Шматочки курячого філе обвалюємо в борошні, потім у яйці та в кукурудзяних пластівцях. Запаніроване мʼясо викладаємо на деко, застелене пергаментом, і зверху наносимо трішки олії: або спреєм або можна змастити серветкою.

Запікаємо нагетси в розігрітій до 200 градусів духовці приблизно 12-15 хвилин у режимі з обдувом.

Подаємо нагетси з улюбленим соусом, накриклад, можна приготувати соус солодкий чилі. На 200 г соусу солодкий чилі нам знадобиться 50 г свіжого перцю чилі, 50 г болгарського перцю, 10 г часнику, 25 г цукру, 50 г яблучного оцту, 50 г води, 3 г солі та 3 г кукурудзяного крохмалю, розведеного в 10 г води.