Популярні новини

Останні новини

Олександр Мусієнко розповів, як зірвати плани ворога на Запоріжжя, Дніпро і Харків: «Рецепти є відомі»

Ціни на капусту та буряк змінили напрямок: в скільки обійдуться овочі для борщу

Зеленський уперше прибув до Ісландії: яка мета візиту

Суддя заробив майже 4 млн грн сумнівним шляхом: йому обрали покарання

Співробітники Держекоінспекції взяли участь у підготовчому засіданні за підтримки ПРООН: оцінка шкоди довкіллю

Влада має відновити бронювання критичних працівників, щоб не спровокувати кризу у промисловості – експерт

Бризки крові та удари голим кулаком у череп: Конор МакГрегор анонсував власний файтинг

Розвідка та партизани знищили залізничний міст у Бердянську: відомі деталі

​Росіяни, які закатували до смерті жителя Ізюма, отримали підозри

Оцінка шкоди довкіллю: співробітники Держекоінспекції взяли участь у підготовчому засіданні

Чим підживити восени малину, щоб мати щедрий врожай: основні поради садівників

Мобілізацію посилять: поки рівень недостатній

Дронові атаки РФ: "Енергоатом" розповів про загрозу для Хмельницької АЕС

Військовий сфотографував ППО і виклав в мережу: суд призначив йому покарання

Влада розуміє важливість звільнення України від екологічного податку СВАМ – Качка

Перезимують до весни, якщо підготуйте їх правильно: як потрібно зберігати гарбузи, долежать і пошкоджені

Поділитися сюжетом
Перезимують до весни, якщо підготуйте їх правильно: як потрібно зберігати гарбузи, долежать і пошкоджені

Восени саме час збирати врожай гарбузів, які при правильному зберіганні можуть чудово перезимувати та радувати своїм смаком протягом кількох місяців.

Однак, щоб ці корисні помаранчеві красені перезимували до весни, необхідно правильно підготувати їх.

Гарбуз, фото: pixabay.com

Насамперед слід врахувати, що не всі гарбузи підходять для тривалого зберігання, тому деякі види слід одразу використовувати за призначенням.

гарбузи, фото Pxhere

Відразу після того, як зберете гарбуза з городу, на 1-10 днів помістіть їх туди, де температура повітря становить 25-28 ° C, а вологість тримається в межах 80-85%. Саме за таких умов гарбуз остаточно дозріє, а його шкірка стане міцнішою і щільнішою.

Через тиждень зберігання у вищевказаних умовах перекладіть гарбуза на місце зберігання. Найкращими умовами вважаються температура повітря від 4 до 9°C та вологість 70%.

Гарбузи / фото: Pixabay

Раніше ми повідомляли, як зберегти зимові яблука до весни: поради садівникам.