Популярні новини

Останні новини

Смертельні удари по Харківщині: у прокуратурі розповіли про наслідки атак окупантів

Проїзд для українців подорожчає: готується нове підвищення тарифів

Астрологи назвали знаки Зодіаку, яким завжди щастить

Батьки наполягають на введенні нових предметів у школах: чому навчатимуть

Серед затриманих злочинців опинився підліток: українців піймали "на гарячому", їм загрожує в'язниця

Участь КНДР у війні проти України призведе до нових форм підтримки Києва, - Пентагон

Їжа може зробити щасливими, але не налягайте на бургери: топ продуктів, які допоможуть подолати стрес

Рагу з курячих гомілок та куркумою: простий рецепт для затишної вечері

Норвегія виділить Україні $118 млн на озброєння F-16 та допоможе з ППО

Комуналка може подорожчати мало не вдвічі: нерадісний прогноз по платіжках

Шахрайська схема для власного збагачення: українці розікрали бюджет під час ремонту нафтопроводу

Субсидії одразу для 9 областей: хто в Україні отримає додаткову допомогу на оплату комуналки

Методи релаксації для зменшення стресу: фахівці розповіли, як зняти емоційну напругу

Українську "Дію" визнали одним із найкращих винаходів світу

Навіть ТЦК не чіпатиме: яких спеціалістів омине мобілізація

Нежный чизкейк без творога: как готовить просто и вкусно

Поділитися сюжетом
Нежный чизкейк без творога: как готовить просто и вкусно

В этот раз в социальной сети фудблогер Наталья Жук предложила рецепт вкусного десерта без использования творога.

Благодаря простым ингредиентам и легкому способу приготовления, этот чизкейк станет фаворитом для домашних посиделок или даже праздничных угощений.

Ингредиенты:

  • Печенье — 200 г
  • Топленое сливочное масло — 100 г
  • Яйца — 4–5 шт.
  • Сахар — 100 г
  • Ванильный сахар — 10 г
  • Турецкий йогурт (10%) — 600 г
  • Сметана — 180 г

Приготовление:

Измельчите печенье в крошку и смешайте с растопленным сливочным маслом. Перемешайте, чтобы масса стала однородной. Уплотните крошку по дну и стенкам разъемной формы, используя стакан. Поместите форму в холодильник на 15–20 минут, чтобы основа закрепилась.

В глубокой миске взбейте яйца с обычным и ванильным сахаром до однородности. Добавьте йогурт и сметану, хорошо перемешайте смесь венчиком, чтобы не было комков.

Достаньте форму с основой из холодильника и вылейте на нее приготовленную йогуртово-сметанную массу.

Поставьте чизкейк в разогретую до 160 °C духовку и выпекайте в течение 1,5 часов. На нижнюю полку духовки поставьте емкость с водой.

После выпекания дайте чизкейку полностью остыть, а затем отправьте его в холодильник на 3–4 часа или лучше на ночь. По желанию украсьте чизкейк сахарной пудрой или ягодами перед подачей.