Популярні новини

Останні новини

Комунальні борги і арешт рахунків: що робити, якщо ви не проживаєте у квартирі

Рецепт сирників з яблуками від "Мастер Шефа": Клопотенко розкрив головний фірмовий секрет

Тоня Матвієнко кинула роботу: у чому причина

У Мінагро спрогнозували ціни на картоплю: до чого готуватись

Мінімальна участь США та заморозка по лінії фронту: експерти розкрили деталі плану Трампа по закінченню війни в Україні

«Такі випадки трапляються дедалі частіше»: експерт розповів, що відбувається на Запорізькому напрямку

Гроші для одиноких батьків: як отримати допомогу від держави

"Солдати не сліпі": військовий розкрив, чому бійці ЗСУ тікають з армії

Михайлівська батьківська субота-2024: що суворо заборонено робити, а що необхідно

Новації з речовим майном бійців ЗСУ: у Міноборони уточнили зміни

Хрумка фокачча без клопоту: покроковий рецепт для новачків

Вручення повістки: які причини вважаються вагомими для неявки у ТЦК

Смертельні удари по Харківщині: у прокуратурі розповіли про наслідки атак окупантів

Проїзд для українців подорожчає: готується нове підвищення тарифів

Астрологи назвали знаки Зодіаку, яким завжди щастить

Домашнє печиво "Вушка" за 20 хвилин: простий рецепт, виходить смачніше за магазинне

Поділитися сюжетом
Домашнє печиво "Вушка" за 20 хвилин: простий рецепт, виходить смачніше за магазинне

Печиво "Вушка" з цукром – це смаколик, який багатьом українцям знайомий із дитинства, і його можна з легкістю приготувати вдома.

Рецептом поділилася українська кулінарна блогерка Юлія Сенич на своїй сторінці в Instagram.

Виглядає домашнє печиво "Вушка" точно так само, як і магазинне, але виходить значно смачнішим. А щоб печиво було ще й ароматним, додамо до нього трохи кориці.

Щоб приготувати печиво "Вушка" в домашніх умовах, нам знадобляться такі інгредієнти:

  • тісто листкове - 1 маленька упаковка (275 г)
  • цукор ~ 150 г
  • кориця мелена - 2 ст.л.
  • вершкове масло (розтоплене) - 1 ст.л.

Листкове тісто попередньо розморожуємо, як указано на упаковці, та розкладаємо його на пергаменті, розкачувати його не потрібно. Змащуємо всю поверхню тіста розтопленим вершковим маслом і рівномірно посипаємо сумішшю цукру та кориці.

З обох боків починаємо підгортати тісто до центру, як на відео, й зовні також змащуємо маслом і посипаємо цукром із корицею. Складене тісто розрізаємо на шматочки товщиною приблизно пів сантиметра.

На деко, застелене пергаментом, викладаємо наші вушка та відправляємо їх випікатися в розігрітій до 200 градусів духовці приблизно 20 хвилин до румʼяності. За цей час печиво розкриється і буде виглядати так само, як магазинні "Вушка".