Популярні новини

Останні новини

Чим підживити землю в листопаді: найкращі варіанти садівників

Warner Bros. планує повернути "Гру престолів" у вигляді фільму: що чекати фанатам

Чим підгодувати кімнатні рослини у листопаді: цвістітимуть і радуватимуть

Харчування довело хлопця до сліпоти: як це сталося

Нічого не було: українці кладуть гроші на рахунок, але в ПриватБанку їх гублять та шукають місяцями

Делікатес за копійки: зірки "Мастер Шеф" показали, як смачно приготувати курячі голови

Пиво допоможе з ідеальним газоном: пити не доведеться

Посадові оклади понад 100 тисяч гривень: економіст розповів про зарплатні "маніпуляції" чиновників

Частина пенсіонерів втратить 2300 грн із основної виплати: кого в черзі обвели олівцем

"Лагідна українізація" вже не працює: пропонують новий підхід

Путін відзначився кумедною заявою про використання матюків росіянами

Трамп назвав умову, за якої визнає свою поразку

Гроші для ВПО: з‘явився порядок дій у разі затримань виплат

Хлопець знав про дівчину все, але потім вона нагадала про обіцянку: витримати не зміг і розстався

Рване м'ясо: як приготувати ситну страву на всі випадки життя

Куриные зразы с сюрпризом: начинка, которая удивит близких за ужином

Поділитися сюжетом
Куриные зразы с сюрпризом: начинка, которая удивит близких за ужином

Фудэксперт Светлана Левицкая и авторка кулинарного блога в Инстаграм рассказала, как сделать вкусную закуску из куриных зраз.

Рецепт включает как базовый куриный фарш, так и изысканную начинку с оливками, маринованными огурцами и грецкими орехами — не забудьте сохранить, чтобы приятно удивить ваших гостей.

Для приготовления зразов:

  • Куриный фарш (можно заменить на индейку) – 500 г
  • Луковица – 1 шт.
  • Пара зубчиков чеснока
  • Яйцо – 1 шт.
  • Батон или белый хлеб – 2 ломтика (~65 г)
  • Молоко – 100 мл
  • Масло для обжаривания
  • Соль и перец по вкусу

Начните с подготовки фарша. Лук и чеснок мелко нарежьте, тушите на ложке масла. В миске смешайте фарш, добавьте яйцо, хлеб, размоченный в молоке (лишнюю жидкость отожмите), тушеный лук и чеснок. Приправьте солью и перцем, тщательно перемешайте, и отправьте фарш в холодильник на 30 минут.

Для начинки:

  • Оливки – 100 г
  • Два маленьких маринованных огурчика
  • Грецкие орехи – 30 г
  • Сливки или сливочное масло – 1 ст. л.

Пока фарш охлаждается, займитесь приготовлением начинки. Поместите оливки, маринованные огурцы и грецкие орехи в блендер и слегка измельчите. Затем добавьте сливки или масло и снова перемешайте.

Охлажденный фарш и начинку разделите примерно на 8 частей. Возьмите часть фарша, сформируйте из него лепешку, поместите внутрь начинку и закройте края, придав зразам аккуратную форму. Обваляйте каждый зраз в панировочных сухарях для корочки.

Разогрейте масло на сковороде и обжаривайте зразы с каждой стороны.

Рецепт легкого пирога на йогурте от победительницы "Мастер Шеф": очень просто и вкусно.

Вместо котлет: рецепт картофельных дерунов с курицей.

Вкусно, как в ресторане: рецепт популярного итальянского салата из помидоров.