Популярні новини

Останні новини

Соус сацебелі на зиму: ідеальний рецепт від Тетяни Литвинової, відео

Раз і назавжди: досвідчені садівники розповіли, як позбутися бур'янів

Українські АЗС готують несподіванки: що варто знати водіям

У Ані Лорак вирвалося українське слово - зрадниця почала цинічно іржати

Грузія готується до післявиборчих проблем: експерти розповіли про наслідки втручання рф

Українці можуть не платити за житло: покриють усі витрати

Як швидко приготувати вдома тісто для піци: рецепт від шеф-кухаря Клопотенка

Військовий експерт розповів, яку позицію зайняли США щодо вступу КНДР у війну: «Це дуже зручно»

15 Хвилин — і іржі як не було: два простих способи очистити ванну

Михайло Шейтельман заявив, що за законами війни Україна має право знищувати війська КНДР навіть у КНДР

Міндовкілля взяло участь у важливій конференції: збереженням біорізноманіття попри загрози викликані війною

Скандал на вирішальному етапі виборчої кампанії: Байден несподівано зробив "подарунок" Трампу

Контроль за ухилянтами стане жорсткішим: як знайдуть порушників обліку

«СТЕФАНИК. Новели»: у Києві покажуть п’єсу за текстами відомого українського екзистенціаліста

Політика у нас не змінена, і вона найбільше отруює зараз саму українську державу, - Олесь Доній

Куряче філе в кукурудзяній скоринці та пряний гарбуз: як зробити легку вечерю

Поділитися сюжетом
Куряче філе в кукурудзяній скоринці та пряний гарбуз: як зробити легку вечерю

У соціальній мережі фудблогер Наталія Жук розповіла, як зробити дуже соковите м'ясо в паніровці та із сиром.

Цей рецепт поєднує в собі ніжне куряче філе з сиром, що тягнеться, в хрусткій скоринці і ароматний гарбуз, запечений з приправами. Страва виходить ситною та корисною.

Для курячого філе:

  • Куряче філе - 2 шт
  • Сіль, чорний перець - за смаком
  • Сир Моцарелла - 70 г
  • Борошно - 100 г
  • Паприка – 1 ч. л.
  • Сушений часник - 1/2 ч. л.
  • Несолодкі кукурудзяні пластівці - 200 г
  • Яйця - 2 шт
  • Сіль - за смаком
  • Рослинна олія - ​​для смаження

Для запеченого гарбуза:

  • Гарбуз - 500 г
  • Мука — 1 ст. л.
  • Кукурудзяний крохмаль - 1 ст. л.
  • Сушений часник - 1/2 ч. л.
  • Паприка – 1 ч. л.
  • Сіль - 1/2 ч. л.
  • Рослинна олія - ​​3 ст. л.

Приготування:

Куряче філе наріжте на порційні шматочки, зробіть невеликі надрізи посередині. Посоліть і поперчіть кожен шматок до смаку. Вкладіть усередину кожного шматочка філе по скибочці сиру моцарелла.

В одній мисці змішайте борошно, паприку та сушений часник. В іншій мисці збийте яйця з додаванням щіпки солі.

Кукурудзяні пластівці подрібніть на крихту, але не на порошок. Обваляйте кожен шматочок філе спочатку в борошні, потім зануріть у яйце і обваляйте в кукурудзяних пластівцях.

Розігрійте сковороду на слабкому вогні і додайте олію. Смажте куряче філе на маленькому вогні по 4-5 хвилин з кожного боку до рум'яної скоринки.

Запечений гарбуз:

Гарбуз наріжте на невеликі кубики і посипте сумішшю борошна, крохмалю, сушеного часнику, паприки та солі. Додайте олію і ретельно перемішайте. Розкладіть гарбуз на деку і випікайте в розігрітій до 180 °C духовці 30 хвилин.