Популярні новини

Останні новини

Безкоштовного житла та виплат більше не буде: Франція позбавляє українців допомоги

Яку зелень найпростіше виростити на підвіконні: господині поділилися порадами

ТЦК здійснюватиме обмін даними про військовозобов'язаних з СБУ та поліцією, - Умєров

Немає інтернету – немає пенсії: клієнти відомого банку залишаються без виплат

Рецепт смачнющих пиріжків із мʼясом: шеф-кухар поділилася простим рецептом

Ти не геймер, ти горбатий чахлик: вчені заявили, що столи-трансформери небезпечніші за сидячі

"Переведення медиків зі шпиталів у піхоту": у Генштабі спростували заяву Безуглої

В Україні знову можуть зрости тарифи на комуналку: детальний прогноз від МВФ

Платіжка за світло може зрости: хто заплатить більше

Нардеп Юрій Шаповалов допоміг бізнес-партнеру уникнути сплати податків на сотні мільйонів

Комаровський назвав головну помилку при лікуванні варикозу: що не варто робити

Ощадбанк відбирає в пенсіонерів останні копійки: змушені чекати місяцями

Субсидія для ВПО на оренду житла: кому дадуть допомогу і що для цього потрібно

У Харкові чоловік продавав керуючі посади: вдалося заробити солідну суму

Ми всі не ідеальні: найгірші риси всіх знаків Зодіаку

Как сделать "умный" пирог: два вкуса в одном десерте

Поділитися сюжетом
Как сделать "умный" пирог: два вкуса в одном десерте

В социальной сети фудблогер Наталья Жук показала, как можно сделать вкусный "умный пирог" с ванильным вкусом.

Такой пирог очень простой в приготовлении и порадует мягким вкусом, идеально подходя для уютного чаепития.

Ингредиенты:

  • Яйца — 4 шт.
  • Сахар — 100–150 г
  • Ванильный сахар — 10 г
  • Сливочное масло — 110 г
  • Молоко — 500 мл
  • Мука — 110 г
  • Щепотка соли

Приготовление:

Разделите яйца на белки и желтки. В желтки добавьте сахар и ванильный сахар, взбейте миксером до образования пышной белой массы. Затем добавьте растопленное сливочное масло, молоко и муку, и снова взбейте еще раз.

В белки добавьте щепотку соли и взбивайте сначала на низкой скорости, затем увеличьте обороты до образования устойчивых пиков.Постепенно добавляйте белки в желтковую массу, аккуратно перемешивая.

Подготовьте форму, смажьте сливочным маслом и застелите дно пергаментом. Вылейте тесто в форму.

Выпекайте в разогретой до 180 °C духовке 20 минут, затем снизьте температуру до 150 °C и выпекайте ещё 30 минут.

Пирог поднимется, а затем немного осядет, разделяясь на слои: нежный заварной крем и воздушный бисквит сверху.