Популярні новини

Останні новини

Як оформити субсидію, не виходячи з дому: швидка інструкція

Обмеження на дорогах та посилений прикордонний контроль: до чого готуватися у листопаді

Ідеальне тісто для чебуреків: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав простий рецепт

Що потрібно знати під час вибору пральної машини

В Україні різко погіршиться погода: посилиться вітер та засніжить, новий прогноз

За лічені хвилини: Міноборони готує нововвведення для мобілізації

Коли День святого Миколая у 2024 році: головні традиції та заборони

Експерти передбачають збільшення цін на оренду землі до 50%

Пенсіонерам допоможуть у листопаді: скільки доплатять

Паста Амосова: переможниця "Мастер Шеф" дала рецепт смачної та корисної суміші

Українцям обіцяють кінець пенсійної несправделивості: коли у стареньких поважчають гаманці

Трансформація чекає на всіх: як Плутон вплине на життя Скорпіонів та Водоліїв

Батьки ігнорують збори у школах: вчителька розповіла про трагічні наслідки

Астропрогноз для всіх знаків Зодіаку на 5 листопада: напруга у стосунках та час для планування фінансів

Що заборонено купувати 5 листопада і кому потрібно розкидати монети сьогодні: прикмети та заборони на Іони

Как приготовить хачапури по-аджарски быстро и вкусно: Клопотенко раскрыл свой рецепт

Поділитися сюжетом
Как приготовить хачапури по-аджарски быстро и вкусно: Клопотенко раскрыл свой рецепт

Победитель украинского кулинарного шоу "МастерШеф" Евгений Клопотенко рассказал о том, как приготовить хачапури.

Рецет хачапури по-аджарски, вкусной и ароматной выпечки родом из Грузии появился у Клопотенко в youtube-канале.

"Они бывают разных форм и видов, у себя на родине подаются к столу практически каждый день. Я решил приготовить один из вариантов - хачапури по-аджарски. Я уверен, что это блюдо вам непременно понравится своим насыщенным и в то же время нежным вкусом", – сообщил шеф-повар Евгений Клопотенко.

Тесто на четыре порции хачапури по аджарски: 400 г муки 180 мл воды 100 мл молока 2 ст. л. подсолнечного масла 1 ч. л. сухих дрожжей, дозировка дрожжей смотрите на упаковке, 1 ч. л. соли 1 ч. л. сахара.

Начинка на две порции хачапури по-аджарски: 200 г сулугуни (или имеретинский сыр) 100 г сыра 2 яйца 2-3 ст. л. молока 4-5 желтков Соль/перец.

Пошаговый рецепт приготовления хачапури по-аджарски от Евгения Клопотенко:

Замесите тесто для хачапури по-аджарски. Для этого в миске соедините 400 г муки с 1 ч. л. соли, 1 ч. л. сахара и 1 ч. л. сухие дрожжи. Всё перемешайте и добавьте 180 мл теплой воды и 100 мл молока.

Читайте также:

Весь секрет в соусе: кулинар показал, как вкусно приготовить картошку.

Любимый осенний десерт: рецепт легкого яблочного пирога с корицей.

Три топовых маринада для курицы: "Мастер Шеф" Хименес-Браво поделился рецептами.