Популярні новини

Останні новини

Школи зміняться до невпізнання: дітям забезпечать комфортніші умови навчання

Якщо терміново потрібні кошти: банки дали інструкцію, як змінити кредитний ліміт

Субсидія в Україні: в листопаді допомогу нарахують кільком категоріям

В РФ вигадали "цікавий" метод мобілізації блогерів

Звичка, від якої варто відмовитися, щоб зберегти здоров'я серця

Шоколадний торт з млинців з ніжним кремом: просто та вишукано

Валютних стрибків не уникнути: що буде з курсом долара до кінця року

Пенсія в Україні: стало відомо, скільки отримують керівники ПФУ

В Чехії дозволили кільком десяткам громадян воювати за Україну: скільки солдатів доєднаються до ЗСУ

Головне за 2 листопада: ускладнення на НМТ-2025, атака шахедів на енергетку та скорочення пенсій

Добиратися на роботу стане дорожче: готуються нові тарифи на проїзд у транспорті

Ключ до донецького фронту: військовий експерт розповів про плани армії рф на сході України

Скарги на ВЛК: як правильно оформити і подати заяву, щоб був здвиг

Простий рецепт котлет із печінки від шеф-кухаря: виходить неймовірно смачно

"Це не стьоб": журналіст висміяв ремонт зупинки "в стилі росіян"

Идеальный фаршированный перец без духовки: кулинар поделился простым рецептом

Поділитися сюжетом
Идеальный фаршированный перец без духовки: кулинар поделился простым рецептом

Фаршированный перец с рисом и мясом в томатном соусе – это довольно простое в приготовлении, очень вкусное и сбалансированное блюдо.

Рецептом поделился украинский кулинарный блогер Алекс Миль. Чтобы приготовить вкусные фаршированные перцы, нам понадобится:

  • перец сладкий – 8-10 шт. среднего размера
  • мясной фарш – 500 г
  • лук – 120 г
  • морква - 120 г
  • чеснок – 2-3 зуб.
  • рис – 200 г (в сухом виде)
  • растительное масло - 12 г
  • соль, перец, хмели-сунели – по вкусу

Для томатного соуса:

  • лук – 100 г
  • растительное масло – 15 г
  • вода - 500 мл
  • томатное пюре - 500 г
  • сахар – 2 ч.л.

Рис хорошо промываем холодной водой (3-5 раз). Промытый рис заливаем чистой водой и варим до полуготовности около 12 минут.

Лук нарезаем мелкими кубиками, морковь натираем на мелкой терке, измельчаем чеснок. На разогретой сковороде с небольшим количеством растительного масла сперва жарим лук с чесноком в течение 5 минут, периодически помешивая, а затем добавляем морковь и жарим еще 5-7 минут.

Смешиваем мясной фарш, зажарку, рис, приправляем солью, перцем, хмели-сунели и хорошо все перемешиваем. Фаршируем перцы.

Для соуса в большую кастрюлю наливаем растительное масло и обжариваем мелко нарезанный лук в течение 6 минут. Затем добавляем томатное пюре, сахар, доливаем воду и перемешиваем.

Ставим фаршированные перцы в кастрюлю с соусом и варим на малом огне под крышкой примерно 25 минут.