Популярні новини

Останні новини

Як підготувати теплицю до зими: корисні поради від дачників

НЛО не лише існують, а й взаємодіють із людьми: генерал стверджує, що знає це особисто

Чи варто готуватися до курсу 47 гривень за долар

Як швидко приготувати калач із маком та горіхами: покроковий рецепт від Тетяни Литвинової

Їжачки потрапили до Червоної книги і перебувають на межі зникнення: як ми можемо допомогти вразливим "колючкам"

В Україні проводять масштабну зміну системи пенсій: скільки "знімуть" із реальних зарплат

У "Шахеди" почали ставити нові двигуни: експерти розповіли, як армія РФ адаптує дрони

НМТ-2025 хочуть ускладнити: скільки предметів здаватимуть випускники

Українцям скоротять пенсії: названо категорію, яка втратить понад 2300 грн

Атака на Дніпропетровщину: пошкоджено залізничну станцію

Жахи Outlast вийдуть з монітора на великий екран: творці "Пили" займуться екранізацією

Сімейний м'ясний пиріг із сиром та овочами за 40 хвилин: смачний рецепт

Затримання ухилянтів з дітьми на вулицях: чи варто чекати виключення від ТЦК

"Це понад 170 тис. компонен­тів, які мали б бути заблоко­вані для РФ": Зеленський про "мікровнески" у російський терор

Школи зміняться до невпізнання: дітям забезпечать комфортніші умови навчання

Шоколадний торт з млинців з ніжним кремом: просто та вишукано

Поділитися сюжетом
Шоколадний торт з млинців з ніжним кремом: просто та вишукано

Фудексперт Світлана Левицька та авторка кулінарного блогу в Інстаграм розповіла, як зробити незвичайний, але дуже смачний торт із домашнім кремом.

Готовий рулет просочується в холодильнику, щоб кожен шар став м'яким та ароматним, проте потім ви зможете насолодитися десертом.

Для тесту на один млинець:

  • 2 ст. л. кукурудзяного крохмалю
  • 2 ст. л. муки
  • 0,5 год. л. рік
  • 1-2 ст. л. цукру чи замінника
  • 1 ст. л. рослинної олії
  • 150-200 мл молока

Для шоколадного тіста додайте|добавляйте| 1 ст. л. какао на одне яйце.

Спочатку збивайте яйця з крохмалем, сіллю та цукром. Потім влийте трохи молока і поступово додайте борошно. Краще вводити муку в густу масу — так менше грудочок. Коли все борошно введене, вливайте залишок молока (регулюйте кількість після випікання першого млинця). Тісто має бути рідким, щоб легко розтікалося тонким шаром по сковороді.

Смажте млинці на повільному вогні з двох боків, намагаючись не пересушити.

Для крему:

  • 1 жовток
  • 300 мл молока
  • 20 г крохмалю Dr.Oetker
  • 40-50 г цукру чи замінника
  • щіпка солі
  • ваніль або цедра за бажанням

Змішайте всі інгредієнти в каструлі та поставте на середній вогонь, варіть до загусання, постійно помішуючи.

Після цього викладайте млинці один на інший, кожен шар змащуйте кремом. Потім поверніть стос млинців у рулет, промазуючи місця з'єднання кремом для кращого зчеплення.

Загорніть рулет у плівку і відправте в холодильник на 2-3 години, щоб торт добре просочився.

Рецепт легкого пирога на йогурті від переможниці "Майстер Шеф": дуже просто та смачно.

Замість котлет: рецепт картопляних дерунів із куркою.

Смачно, як у ресторані: рецепт популярного італійського салату із помідорів.