Популярні новини

Останні новини

Ціни на опалення скоригують для всіх: коли застосують нові тарифи

Мобілізація в Україні: юрист розповів про нову тактику ТЦК "ловити" чоловіків

Польща планує інвестувати $750 у збільшення виробництва боєприпасів

​В Офісі президента обговорили питання протезування військових

Чому зростає рівень небезпечних парникових газів - відповідь налякала навіть вчених

Кабмін з нового року відновить державний контроль за якістю лікарських засобів

Українці платять чужі борги по комуналці, поки сніжним комом ростуть свої: як перевірити

Бісквітний рулет із яблуками за 15 хвилин: рецепт швидкого десерту для всієї родини

Порошенко піариться на силах оборони коштом несплачених податків - військовий

Опалювальний сезон розпочався по всій країні, окрім одного регіону - Шмигаль

У жовтні в Україні розмінували понад 20 000 га територій

​Допомагала ворогу "паспортизувати" місцевих на Херсонщині: правоохоронці затримали поплічницю окупантів

Зміцнити імунітет без таблеток: прості поради від лікаря, які допоможуть вашому здоров'ю

В київському університеті імені Тараса Шевченка заборонили використовувати один з месенджерів: у чому причина

Клієнт звинуватив ПриватБанк у шахрайстві: «Збирає дані»

Як смачно приготувати цвітну капусту: переможець "Мастер Шеф" дав простий рецепт

Поділитися сюжетом
Як смачно приготувати цвітну капусту: переможець "Мастер Шеф" дав простий рецепт

Цього разу переможець кулінарного шоу "Мастер Шеф" Вадим Бжезинський (Пава) на своїй сторінці в Instagram показав, як смачно приготувати цвітну капусту.

Стейки з цвітної капути виходять дуже ніжними та смачними, а готуються дуже просто та швидко.

Щоб приготувати смачні стейки з цвітної капусти, переможець "Мастер Шеф" бере такі інгредієнти:

  • цвітна капуста
  • олія оливкова - 3 ст.л.
  • копчена паприка - 0.5 ч.л.
  • часник - 1 зуб.
  • твердий сир - 100 г
  • сіль і мелений перець - за смаком
  • зелена цибуля - для подачі

Головку цвітної капусти "Мастер Шеф" Вадим Бжезинський нарізає на стейки товщиною приблизно 2 см.

Для заправки змішуємо оливкову олію, копчену паприку, натертий або вичавлений через прес часник, сіль і мелений перець за смаком.

Стейки з цвітної капусти викладаємо на деко, застелене пергаментом, і змащуємо ароматною сумішшю.

Відправляємо стейки в розігріту до 180 градусів духовку приблизно на 10 хвилин. Після цього "Мастер Шеф" Вадим Бжезинський дістає їх, зверху натирає твердий сир і відправляє в духовку ще приблизно на три хвилини.

При подачі посипаємо стейки з цвітної капусти дрібно нарізаною зеленою цибулькою і можна насолоджуватися.

"Смакуйте вдень та вночі, дівчата, цей рецепт для вас", – відзначив "Мастер Шеф" Вадим Бжезинський.