Популярні новини

Останні новини

Вчені відновили вигляд загубленого міста Аль-Ната, якому понад 4000 років

​"Злив" від Google: супутникові знімки оборонної інфраструктури України зроблені понад рік тому

"Тисяча Зеленського" може піти на ліки, але є нюанс

Здешевшання не передбачається: в Україні вартість цибулі зросла на 40%

На нафтозаводі у Туреччині стався вибух

Програміст запустив Doom на годиннику Nintendo Sound Clock: Alarmo – тепер будильник може вбивати

​Росіяни вгатили по селу на Харківщині: є загиблі

У МОУ відповіли, чи онлайн-відстрочка у Резерв+ дійсна для виїзду за кордон

«Похоронна мафія» Києва погрожує захиснику-«азовцю»

Доплати до пенсії: українцям розкошеляться аж на 944 гривні

Армія Росії атакує Україну угрупуванням понад 600 тисяч військових: експерт розповів про ключові напрями на фронті

​Мали заробіток по 9 мільйонів гривень щомісяця: на Дніпропетровщині викрили наркоторговців

Гарріс проти Трампа: що кажуть результати останніх опитувань американців

Інвестиції в нерухомість на піку: чому українці не бояться вкладати в квартири

Рецепт смачнющих булочок із мʼясом від фіналістки "Мастер Шеф": в азійському стилі

Бісквітний рулет із яблуками за 15 хвилин: рецепт швидкого десерту для всієї родини

Поділитися сюжетом
Бісквітний рулет із яблуками за 15 хвилин: рецепт швидкого десерту для всієї родини

Українська кулінарна блогерка Юлія Сенич показала, як за лічені хвилини приготувати смачний і ніжний бісквітний рулет із яблуками.

Для приготування бісквітного рулету з яблуками нам знадобляться такі інгредієнти:

  • яйця - 4 шт.
  • цукор - 100 г
  • яблука - 3-4 шт.
  • борошно - 120 г
  • ванільний цукор - за бажанням
  • розпушувач - 0,5 ч.л.
  • кілька крапель лимонного соку, щоб яблука не потемнішали
  • за бажанням можна прикрасити рулет мигдальними пластівцями

Крім того, за бажанням можна додавати корицю та мед.

Щоб приготувати тісто, спершу яйця з цукром і ванільним цукром збиваємо міксером до пишної піни. Слідом додаємо борошно з розпушувачем і ще раз міксером перемішуємо тісто до однорідності.

Яблука чистимо від шкірки, натираємо на крупній тертці та збризкуємо лимонним соком. Якщо яблука не дуже солодкі, можна додати до них трохи цукру. Також за бажанням додаємо трохи кориці.

Натерті яблука викладаємо рівномірним шаром на деко, застелене пергаментом, а зверху заливаємо його тістом. Якщо є мигдальні пластівці, можна ними посипати тісто.

Випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 15-20 хвилин. На інший лист пергаменту акуратно перевертаємо все яблуками догори.

Якщо не додавали до яблук цукор, можна трохи полити їх медом. Загортаємо рулет, прикрашаємо його цукровою пудрою і можна насолоджуватися.