Популярні новини

Останні новини

Батьки ігнорують збори у школах: вчителька розповіла про трагічні наслідки

Астропрогноз для всіх знаків Зодіаку на 5 листопада: напруга у стосунках та час для планування фінансів

Що заборонено купувати 5 листопада і кому потрібно розкидати монети сьогодні: прикмети та заборони на Іони

Гороскоп на вівторок 5 листопада для всіх знаків Зодіаку: Водолії пробудять у собі бунтаря, Терези – романтика

Ніжна білкова шарлотка, яку варто скуштувати: простий рецепт

Що робити, якщо людина подавилася: експерти розповіли, як надати першу допомогу

Шоколадно-ягідне тістечко "Моті": рецепт популярного десерту від Лізи Глінської

Як уберегти будинок від негативної енергетики: дерево-оберіг стане охоронцем вашого домашнього вогнища

Для військових організували безкоштовне укриття з можливістю відпочити, поїсти та попрати

Луцький собор прикрасили фресками із місцевими бізнесменами: "Чи соромно нам – ні"

Новий виклик для ЗСУ: експерт розповів, як російські дрони навчилися ухилятися від атак

Зимова допомога для українців: хто може розраховувати на підтримку

Простий рецепт бефстроганов: зірка "Мастер Шеф" показала, як смачно приготувати яловичину

Соковиті фаршировані помідори з сирною шапочкою: рецепт, який вартий святкового столу

Лінія Покровськ, Костянтинівка, Часов Яр: військовий експерт розповів, яке стратегічне завдання поставили перед військами Росії

Як приготувати хачапурі по-аджарськи швидко та смачно: Клопотенко розкрив власний рецепт

Поділитися сюжетом
Як приготувати хачапурі по-аджарськи швидко та смачно: Клопотенко розкрив власний рецепт

Переможець українського кулінарного шоу "МастерШеф" Євген Клопотенко розповів, як приготувати хачапурі.

Рецет хачапурі по-аджарськи, смачної і ароматної випічки родом із Грузії з'явився у Клопотенка в youtube-каналі.

"Вони бувають різних форм та видів, у себе на батьківщині подаються до столу практично щодня. Я вирішив приготувати один з варіантів - хачапурі по-аджарськи. Я впевнений, що ця страва вам неодмінно сподобається своїм насиченим і в той же час ніжним смаком", - повідомив шеф-кухар Євген Клопотенко.

Тісто на чотири порції хачапурі по-аджарськи: 400 г борошна 180 мл води 100 мл молока 2 ст. л. соняшникової олії 1 ч. л. сухих дріжджів, дозування дріжджів дивіться на упаковці, 1 ч. л. солі 1 ч. л. цукру.

Начинка на дві порції хачапурі по-аджарськи: 200 г сулугуні (або імеретинський сир) 100 г сиру 2 яйця 2-3 ст. л. молока 4-5 жовтків Сіль/перець.

Покроковий рецепт приготування хачапурі по-аджарськи від Євгена Клопотенка:

Замісіть тісто для хачапурі по-аджарськи. Для цього в мисці з'єднайте 400 г борошна з 1 ч. л. солі, 1 ч. л. цукру і 1 ч. л. сухих дріжджів. Все перемішайте і додайте 180 мл теплої води і 100 мл молока.

Читайте також:

Весь секрет у соусі: кулінар показав, як смачно приготувати картоплю.

Улюблений осінній десерт: рецепт легкого яблучного пирога з корицею.

Три топові маринади для курки: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво поділився рецептами.